KOBİ’ler nefes alacak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde oda ve borsaların katkılarıyla hayata geçirilen Nefes Kredisi için Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO)’na başvurular devam ediyor. ÇTSO’ya üye olan KOBİ’ler, odamızdan alacakları “üyelik belgesiyle”, Ziraat Bankası ve Denizbank şubelerinden, yıllık % 9,90 - aylık % 0,825 faizle 1 yıl vadeli kredi kullanabiliyorlar

KOBİ’ler nefes alacak
17 Ocak 2017 Salı 09:49

ODA ÜYELERİ FAYDALANABİLİYOR
TOBB Nefes Kredisi süreciyle ilgili açıklamada bulunan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, kredi kullanan üyelere kredilerinin hayırlı olmasını diledi. Bu kampanyanın TOBB’un ve ona bağlı oda-borsaların öncülüğü ve finansal katkısıyla ve Kredi Garanti Fonunun teminatıyla, Ziraat Bankası ve Denizbank işbirliğinde hayata geçirildiğine dikkat çeken Kozuva, bu kredi sayesinde KOBİ üyelerinin, yüksek faiz baskısından bir nebze olsun kurtulup nefes almalarının amaçlandığını belirtti.
AMAÇ FİNANSMAN SORUNUNUN GİDERİLMESİ
ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva açıklamalarına şu şekilde devam etti: “İçinde bulunduğumuz ekonomik süreçte üyelerimiz olan KOBİ’lerin en büyük sorunlarından birisi de finansmana erişimde yaşanan sıkıntılar ve enflasyonun çok üzerindeki kredi faizleridir. Bu nedenle, ülke ekonomisinde önemli yer tutan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin (KOBİ) finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere, ‘TOBB Nefes Kredisi’ adı altında T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Denizbank A.Ş. ile Birliğimiz arasında protokol imzalanmıştır. Bu protokol çerçevesinde Odamız üyesi KOBİ’lerimiz Odamızdan alacakları üyelik belgesiyle bu kampanyadan yararlanıp T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Denizbank A.Ş.’nin şubelerine başvuruda bulunarak kredi kullanabilmektedir. Söz konusu protokol çerçevesinde bu güne kadar 50 den fazla üyemiz kredilerini kullanmış olup başvurular devam etmektedir.”
Haber: Uğur Kılıç
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.