1-1 biten karşılaşmanın ardından gözler federasyonda

Süper Amatör Lig’de hafta sonu oynanan derbi karşılaşmasında Kapaklı temsilcileri Kapaklıspor ile Sitespor karşı karşıya geldi. İlk devresi Sitespor’un üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın ikinci devresinde Kapaklıspor skoru eşitledi. Karşılaşmanın son bölümlerinde Sitespor takımı Naim’in kafa vuruşu ile öne geçen golü kaydederken, orta hakem faul gerekçesiyle golü vermedi. Bu andan sonra Sitespor Teknik direktörü Nevzat Aksaka, orta hakeme nezaket sınırlarını aşan sözler sarf ederken, durumu fark eden yan hakemin orta hakemi uyarmasının ardından Aksaka oyun alanından ihraç edildi. Maçın hakemleri ve gözlemciye yönelik serzenişlerini saha dışında da sürdüren Nevzat Aksaka hakkında Futbol Federasyonunun ne gibi bir tutum sergileyeceği ise merak konusu oldu

1-1 biten karşılaşmanın ardından gözler federasyonda
06 Ocak 2015 Salı 17:50

 İLK DAKİKALARDAN GOL SESİ ÇIKMADI

Süper Amatör Ligin ilk yarısının son hafta karşılaşmasında Kapaklıspor ile Sitespor, Kapaklı İlçe Stadı’nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Levent Buğra Vartemel yönetirken yardımcılıklarını Berkay Daban ile Fırat Emre Kırdar yaptı. Adeta buzla kaplı zeminde oynanan karşılaşmada oyuncular bir yandan birbirleriyle mücadele ederken bir yandan da saha zeminine karşı mücadele verdi. Karşılaşmanın ilk dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı.

İLK DEVRE SİTESPOR TAKIMININ ÜSTÜNLÜĞÜ İLE TAMAMLANDI

Sitespor aradığı golü ilerleyen dakikalarda bularak büyük bir avantaj sağladı. Sitespor’un gölünü frikikten Semih kaydetti. Golün ardından Sitespor rakibi karşısında ikinci gol mücadelesi verirken Kapaklıspor ise beraberlik golü için rakip kaleye yüklendi. Sitespor ilk devrenin son dakikasında Tolga ile girdiği net gol pozisyonunu değerlendiremezken, ilk devrede Sitespor takımının 1-0’lık üstünlüğü şile tamamlandı.

FİLELERE GİDEN TOP GEÇERLİ SAYILMADI

İlk devreyi 1-0 mağlup kapatan Kapaklıspor ikinci devrenin ilk dakikalarında beraberlik golü aradı. Ancak bu bölümlerde gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. Kapaklıspor ilerleyen dakikalara doğru Cihan’ın attığı golle skora denge getirdi. Skor denge gelmesiyle birlikte karşılaşmadaki çekişme daha da arttı. Karşılaşmanın 78.dakikasında Sitespor atak yönüne göre sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortaya Naim yükseldi. Naim’in kafa vuruşunda top filelere gitse de filelere giden top geçerli sayılmadı.

OYUN ALANINDAN İHRAÇ EDİLDİ

Karşılaşmanın orta hakemi Levent Buğra Vartemel, pozisyonda Naim’in rakibine faul yaptığı gerekçesiyle filelere giden topu gol olarak geçerli saymadı. Pozisyonun ardından Sitespor Teknik Direktörü Nevzat Aksaka, hakemin kararına itirazda bulundu. Bu andan sonra Sitespor Teknik direktörü Nevzat Aksaka, orta hakeme küfürler sarf ederken, durumu fark eden yan hakemin orta hakemi uyarmasının ardından Aksaka oyun alanından ihraç edildi.

FUTBOL FEDERASYONU NE GİBİ BİR TUTUM SERGİLEYECEK

Maçın hakemleri ve gözlemciye yönelik serzenişlerini saha dışında da sürdüren Nevzat Aksaka, maçın bitiş düdüğüyle birlikte saha içine girerek hakemlere yönelik itirazlarını sürdürdü. Yaşanan bu tatsız olayların ardından Futbol Federasyonunun Teknik Direktör Nevzat Aksaka hakkında ne gibi bir tutum sergileyeceği ise merak konusu oldu. Hatırlanacağı gibi Nevzat Aksaka, 1911 Çerkezköyspor karşılaşmasında da hem rakip futbolculara hem de karşılaşmayı takip eden basın mensuplarına yönelik serzenişlerde bulunmuş, federasyona yapılan şikayetlere rağmen herhangi bir yaptırım uygulanmamıştı.

KARŞILAŞMA 1-1 SONA ERDİ

Son bölümlerde her iki ekip de gole çok yaklaştı. Hem Sitespor ileri uç oyuncuları hem de Kapaklıspor ileri uç oyuncuları son vuruşlarda istediklerini elde edemeyince maç karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. Kapaklıspor bu sonuçla puanını 13’e çıkarırken bir maçı eksik Sitespor ise puanını 10’a yükseltti.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emrah kardeşe - 9 yıl önce
emrah kardeş kindar olma . maça gelmedin zaten. kulaktan dolma işler yapma. hakemin kaç puan aldığını araştır. ayıp ediyorsun
Avatar
fatih - 9 yıl önce
bu nevzat hoca da artık yılmaz vural taklidini bıraksın önüne gelene küfür ediyor eğer kendine yakıştırıyorsa sıkıntı yok lakin birhün baltayı taşa vurur ne hocalık kalır nede şovmenlik
Avatar
Emrah... - 9 yıl önce
karşılaşmanın ikinci yarısı oradaydım ve oraya geldiğimi herkes gördü.. kulaktan dolma haber yapmayız rahat ol bence...