1 ayda 7 bin metrekare beton yol

Çerkezköy Belediyesi tarafından ilçenin dört bir yanında gerçekleştirilen beton yol ve kaldırım yapım çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında son 1 ayda Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi ve Fatih Mahallesi’nde toplam 7 bin metrekare beton kaldırım yapıldı.

1 ayda 7 bin metrekare beton yol
18 Ekim 2017 Çarşamba 13:41

GMKP VE FATİH MAHALLELERİNDE YAPILDI
Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin ihtiyaç duyulan noktalarında gerçekleştirdiği beton yol ve kaldırım yapım çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında son 1 ayda Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ne bağlı Kahraman Sokak, Cefa Sokak, Şişmanlar Sokak ve Kartal Sokak’ta toplam 4 bin 450 metrekare beton kaldırım yapıldı. Ekipler yine son 1 ay içinde Fatih Mahallesi’ne bağlı Malkoçoğlu Caddesi, Şen Sokak, Yasemin Sokak, İleri Sokak, Dündar Sokak, Gizem Sokak, Pelin Sokak ve Volkan Sokak’ta da toplam 2 bin 550 metrekare beton kaldırım çalışması gerçekleştirdi.
ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK
Son 1 aylık süre zarfında toplam 7 bin metrekarelik beton kaldırım yapımı tamamlanırken; çalışmaların ilçenin ihtiyaç duyulan noktalarında tüm hızıyla devam edeceği belirtildi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.