1 milyon 300 bin TL’lik araç yatırımı

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü araç filosunu genişletiyor

1 milyon 300 bin TL’lik araç yatırımı
17 Temmuz 2017 Pazartesi 10:36

2 ADET KAMYON TESLİM ALINDI
Çerkezköy Belediyesi altyapı ve üstyapı çalışmaları kapsamında daha iyi hizmet verebilmek adına araç parkuruna 1 adet TIR, 2 adet kamyon, 1 adet dorse ve 1 adet de lowbed kazandırdı. Araçlardan 2 adet kamyon Teknik Hizmetler Birimince teslim alınırken; diğer araçların ise 1 hafta içinde teslim edileceği belirtildi.
DEVLET MALZEME OFİSİ’NDEN ALINDI
Konuyla ilgili Çerkezköy Belediye Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Vatandaşlarımıza gerek altyapı gerekse üstyapı çalışmaları çerçevesinde daha hızlı ve daha kaliteli hizmet verebilmek adına araç filomuza 6 araç daha kazandırdık. Devlet Malzeme Ofisi’nden yaklaşık 1 milyon 300 bin TL bedelle satın alınan araçlardan 2 adet kamyon, Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Teknik Hizmetler Birimince teslim alındı. 1 adet TIR, 1 adet dorse ve 1 adet lowbed araçlarının ise 1 hafta içinde Belediyemize teslim edilmesi bekleniyor.”
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.