10 Nisan'da kapılarını açıyor

Emniyet Hizmetlerini Güçlendirme Derneği tarafından 2008 yılının Nisan ayı sonunda yapımına başlanan Polisevi 10 Nisan Polis Günü kutlamalarında hizmete açılıyor.

10 Nisan'da kapılarını açıyor
01 Nisan 2010 Perşembe 00:00

HERKESİN KATKISI EMEĞİ VAR
    Yapımı tamamlanma aşamasına gelen Polisevi'nde bir basın toplantısı düzenleyerek, Polisevi inşaatı ve son durumu ile ilgili bilgi veren Emniyet Hizmetlerini Güçlendirme Derneği Başkanı Süleyman Ece, yaklaşık 2.4 milyon TL'ye mal olan Polisevi'nin Çerkezköy halkının, sanayicisinin, tüccarının, işadamının ve hayırseverlerinin katkıları ile yapıldığını söyledi.

YER BELEDİYE'DEN
    Polisevi'nin yerinin Çerkezköy Belediyesi tarafından tahsis edildiğini hatırlatan Emniyet Hizmetlerini Güçlendirme Derneği Başkanı Süleyman Ece, "Bu projenin temel fikri Belediye Başkanı Ali Ertem ile Emniyet Müdürümüz Cemal Dalman'a aittir. Onların öngörüsü sonrasında Belediye en güzel arsasını Polisevi yapılması için vermiştir" dedi.

NAKDİ VE AYNİ YARDIMLARLA
    Bu oluşumun ardından Emniyet Hizmetlerini Güçlendirme Derneği olarak harekete geçtiklerini ve destek olarak ise kamu ve yerel yöneticiler ile sanayici, esnaf ve halkı hep arkalarında hissettiklerini belirten Emniyet Hizmetlerini Güçlendirme Derneği Başkanı Süleyman Ece, "Bu şevk ve heyecanla başladık ve bu günlere geldik. Dernek Yönetimi olarak aramızda görev dağılımı yaparak sanayici, ticaret erbabı ve halkımız ile irtibata geçtik. Nakdi ve ayni yardımlarla inşaata başladık" dedi.

KRİZ VURDU
    İnşaat hızlı bir şekilde ilerlerken global kriz nedeni ile inşaata 8-10 ay gibi ara verdiklerini ve bu nedenle planlanandan 8-10 ay gibi bir gecikmenin söz konusu olduğunu belirten Emniyet Hizmetlerini Güçlendirme Derneği Başkanı Ece, "Kriz nedeni ile planladığımızdan 8-10 ay gibi bir gecikme söz konusu. Ama artık sona geldik. 10 Nisan Polis Günü kutlamalarını Polisevimizde yapacağız ve kokteyl vereceğiz" dedi.

HERKES DESTEK VERDİ
    Polisevi inşaatının bu aşamaya gelmesinde Dernek Yönetim Kurulu Üyelerinin, Dernek Üyelerinin kendilerine büyük güç ve destek verdiğini, ilçedeki yerel basının sürekli bağışları ve inşaatı ön planda tutarak kampanyaya destek verdiğini söyledi.

BİNADA NELER VAR?
    Polisevi inşaatının 2 bin 500 m2'lik bir oturum alanı üzerine yapıldığını ve bodrum hariç 4 kattan oluştuğunu belirten Emniyet Hizmetlerini Güçlendirme Derneği Başkanı Süleyman Ece, bodrum katta makina dairesinin, ana mutfağın, sağlık merkezinin, hamam, jakuzi, masaj odasının bulunduğunu, zemin katta ise lobinin, bay-bayan kuaför salonunun, idari bölümün, cafenin ve resepsiyonun olduğunu, 1. kattın lokal katı olduğunu ve burada bir adet geniş fonksiyonlu lokalin, 2 adet özel lokalin ve 1 adet VİP  lokalin bulunduğunu, 2. kattın ise 13 odalı konaklama katı olduğunu kaydetti.
Bu kattaki odaların bir kısmının tek yataklı, bir kısmının ise çift yataklı olduğunu belirten Emniyet Hizmetlerini Güçlendirme Derneği Başkanı Süleyman Ece, ayrıca 2. katta bir adet sanatcı odası ve bir adet gelin odasının da bulunduğunu, 3. katta ise çok amaçlı büyük bir salon ve restaurantın bulunduğunu söyledi.

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
    "Bu bina bir inancın eseri" diyen Emniyet Hizmetlerini Güçlendirme Derneği Başkanı Süleyman Ece, binanın yapılmasında emeği geçen, katkı koyan herkese teşekkür etti, şükranlarını sundu.
    Binanın şuana kadarki maliyetinin yaklaşık olarak 2.4 milyon TL olduğunu ifade eden Dernek Başkanı Ece, bunun yaklaşık %20-25'lik kısmının Emniyet Genel Müdürlüğü'nün katkıları ile geri kalan kısmın ise tamamen Çerkezköy sanayicisi, esnafı ve halkının katkıları ile olduğunu sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.