10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLANDI

Bölgemizde faliyet gösteren basın mensupları tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Veliköy Yalı Restaurant program düzenlendi.

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLANDI
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
15 Ocak 2022 Cumartesi 11:44

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ne özel düzenlenen yemek programına Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır,  Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, Saray Belediye Başkan Yardımcısı Fuat Ünal, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Necmi Işıksal, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, bölge basını ve çok sayıda davetli katıldı.

Genç gazeteci İrem Banço’nun gazeteciler adına günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başlayan program, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Necmi Işıksal’ın konuşması ile devam etti.

Programda kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Sürekli projelerden bahsetmekten, dertlerimizi kamuoyuyla paylaşmaktan gazetecilerin derdini paylaşamaz olmuşuz. Türkiye’de yerel gazetecilik yapmak çok kıymetli ve çok anlamlıdır. Duygularımızı, eksikliklerimizi, eleştirilerimizi beraber paylaşabilmek, yerel güzellikleri hep beraber yaşayabilmek ve bunları kamuoyuyla paylaşabilmek, yerel gazetecilerimizin ne kadar kıymetli ve önemli olduklarını bizlere bir kez daha hatırlatıyor. Dolayısıyla Tekirdağ’ın doğu yakası, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da bu doğrultuda emek veren tüm gazeteci arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi. Akay, “Bizler bu birlikteliği aslında bu akşam yan yana durarak veriyoruz. Bizim şuna ihtiyacımız var… Yerel siyasetçiler, gazeteciler ve sivil toplum örgütü başkanları unutmamalıdır ki seçimler gelir geçer. Ancak zamanı doğru kullanmalıyız. Buradan bir kere daha altını çizerek söylüyorum. Bugün siyaset zamanı değil. Bu mesleğe gönül veren, emek veren herkese bir kez daha kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Akay’ın ardından Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır ve Saray Belediye Başkan Vekili Fuat Ünal da kısa bir konuşma yaparak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. , Bölgemizde faaliyet gösteren gazetelerin imtiyaz sahiplerinin de konuşmalarının ardından etkinlik, günün anlam ve önemine özel “Birlikte Daha Güçlüyüz” yazılı pastanın kesilmesi ile sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.