1000 öğrenciye kıyafet yardımında bulunuldu

Çerkezköy Belediyesi tarafından dar gelirli ve ihtiyaç sahibi toplam bin öğrenciye okul kıyafeti yardımı yapıldı. Okul yönetimleri tarafından tespit edilen bin öğrencinin okul kıyafetleri Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından okul idarelerine teslim edildi

1000 öğrenciye kıyafet yardımında bulunuldu
18 Ekim 2016 Salı 10:23

1000 ÖĞRENCİYE KIYAFET YARDIMI
Çerkezköy Belediyesi’nin ilk ve ortaokullarda eğitim ve öğretim hayatına devam eden dar gelirli ve ihtiyaç sahibi bin öğrenciye okul kıyafeti yardımında bulunduğunu ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Okul müdürlerimiz ve okul idarecileri tarafından tespit edilen toplam bin dar gelirli ve ihtiyaç sahibi öğrencimize okul kıyafeti yardımında bulunduk” dedi.
TESPİT EDİLEN ÖĞRENCİLERE VERİLECEK
“Okul yönetimleri tarafından tespit edilen dar gelirli ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimize okul kıyafetlerini alarak okul yönetimlerine teslim ettik” açıklamasında bulunan Başkan Akay, “Okul idarecileri tarafından kıyafetler öğrencilerimize teslim edilecek” diye konuştu.
KATKILARIMIZ DEVAM EDECEK
Çerkezköy Belediyesi olarak eğitim ve öğretime katkılarının devam edeceğini sözlerine ekleyen Başkan Akay, “Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın, gençlerimizin daha iyi şartlarda eğitim ve öğretim hayatına devam edebilmeleri için Çerkezköy Belediyesi olarak üzerimize düşeni fazlası ile yapma gayreti ve çabası içerisindeyiz. Eğitim ve öğretim yılı başında bazı okullarımızın çeşitli ihtiyaçlarını karşılamıştık. Eğitim ve öğretim hayatına yeni başlayan tüm ilköğretim birinci sınıf öğrencilerimize çanta ve kırtasiye yardımında bulunduk. Ayrıca tüm okullarımızın okul bahçesi ve çevre temizliğini yaptık. Şimdi de okul idareleri tarafından tespit edilen dar gelirli ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimize okul kıyafetlerini teslim ettik” diye konuştu.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.