11 madalya ile döndüler

Tekirdağ İl Minikler Taekwondo seçmeleri Muratlı Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştirildi

11 madalya ile döndüler
30 Haziran 2015 Salı 20:00

 ANTRENÖRLERİN BÜYÜK EMEĞİ GEÇTİ

Tekirdağ Bölge Temsilcisi Ertan Dinç tarafından yönetilen seçmelerde 15 kulüpten toplam 85 lisanslı sporcu elemelere katıldı. 2003-2004-2005 doğumlu tekvandocuların mücadele ettiği karşılaşmaları yaklaşık 200 kişi izledi. Güzel Spor Kulübü’nden antrenör Bilal Güzel, Saray bölgesinden Dr. Oğuzhan Tokgöz ve Süleymanpaşa Belediyesi’nden Antrenör Murat Kandil seçmelerde görev alan sporcuların yetiştirilmesinde ve karşılaşmaların hazırlanmasında büyük emeği geçti.

GÜZEL SPOR OKULUNDAN BÜYÜK BAŞARI

Turnuvaya katılan Güzel Spor Kulübü ise Çerkezköy'ü başarılı bir şekilde temsil etti. Turnuvada dört altın, üç gümüş ve dört bronz madalya kazandıklarını kaydeden Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel “ 27 kilogram bayanlarda Senanur Kepenek, 36 kilogram bayanlarda Gülsüm Ügey, 27 kilogram erkeklerde Emincan Basarak ve 30 kilogram erkeklerde Muhammet Gencer rakiplerini mağlup ederek birinci oldu. 36 kilogram erkeklerde Orçun Özçen, 33 kilogramda İlkay Sarıkaya, 40 kilogramda Yağız Genli ise turnuvayı ikinci sırada tamamladı. 30 kilo erkeklerde Abdülkadir Öztürk, 33 kilogramda Ömer Faruk Erbek, 36 kilogramda Can Polat ve 36 kilogram bayanlarda Esra Kahraman üçüncü oldular. Turnuvada başarılı sonuçlar alan sporcularımızın hepsini kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.