1140 yeni sıra sınıflardaki yerini aldı

‘Bir Sınıf Donat Adını Yaşat’ kampanyası kapsamında hayırsever vatandaşlar tarafından alınan sıralar sınıflardaki yerini aldı. Kampanyaya destek olan hayırseverlerin isimleri de sıraların yerleştirildiği sınıfların girişine asıldı

1140 yeni sıra sınıflardaki yerini aldı
27 Ocak 2017 Cuma 13:36

TABELALAR ASILDI
İlk etapta alınan sıralar Pakize Narin Anadolu Lisesi ve Raif Dinçkök Ortaokulu’ndaki sınıflara yerleştirilirken, tabelaların sınıflara asıldığı programa Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, okul müdürleri ve hayırsever vatandaşalar katıldı. 
KAMPANYA DEVAM EDİYOR
Programda konuşan Çerkezköy İlçe Kaymakamı Atilla Selami Abban, yaklaşık 10 gündür devam eden kampanyada bugüne kadar toplam 1140 öğrencinin kullanabileceği sıraların temin edildiğini dile getirdi. Abban, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:
TEŞEKKÜR ETTİ
"Bir Sınıf Donat Adını Yaşat kampanyamızın ilk meyvelerini bugün birlikte görüyoruz. Bence önce Sayın Vekilimizin eğitime verdiği destek ve katkılar için hem şahsım hem de ilçem adına kendisine teşekkür ediyorum. Çok iyi bildiğiniz gibi bu yıl ilk defa ilçemiz ÖSYM sınav merkezi oldu. Şu ana kadar aldığımız bilgilere göre 6 binin üzerinde öğrencimiz sınav merkezi olarak ilk tercihlerini Çerkezköy’den yana kullandı. Sınav koordinatörü Meslek Yüksek Okulu Müdürü Can Bey ile yaptığımız görüşmelerde sıraların sınav için uygun olmadığını öğrendik. Sınavda kullanılan cevap kağıtları yırtılırsa optik okuyucular tarafından okunmuyor ve sınav geçersiz sayılıyor. Bu yüzden sıraların yenilenmesi gerektiğine karar verdik ve bu kampanyayı böylece başlatmış olduk.
1140 SIRA TEMİN EDİLDİ
Kampanyamız başlayalı yaklaşık 10 gün oldu ve ilk tırımız bugün yüklendi. Bu yüzden çok sevinçliyiz. İl Milli Eğitim Müdürlüğü de kampanyamıza destek verdi. Şu ana kadar 28 buçuk takım geldi. Bu takımlarla yaklaşık 1140 öğrenci yeni sıralarında eğitim-öğretime başlayacak. Üniversite sınavını da tabii ki bu yeni sıralarımızla yapacağız. Kampanyamız çok iyi gidiyor. Kampanyaya maddi ve manevi destek veren herkese, Vekilimiz Ayşe Doğan’a, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Gümüş’e, basın mensuplarına ve tüm hayırseverlere teşekkür ediyorum. 
SIRA KIZILPINAR'DA
İnşallah ikinci dönemde Kızılpınar Mahallemiz’deki okulları da rahatlatacağız. Aksi takdirde değil tekli öğretime geçmek 3’lü öğretime geçmek zorunda kalırız. Varlıkların en yücesi insandır ve insan eğitimine yapılan katkı da kutsaldır. Ben kampanyamıza katkıda bulunan herkese tekrar teşekkür ediyorum ve öğrencilerimize yeni sıralarında başarılar diliyorum.’’
GELECEĞİMİZ ONLARA EMANET
Çerkezköy İlçe Kaymakamı Atilla Selami Abban’ın ardından konuşan Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan ise "Gençelere verdiğimiz değer çok önemli. Bizim geleceğimiz onlara emanet. Bunun için ne gerekiyorsa destek verdik ve vermeye devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Egitim asığı - 7 yıl önce
Tam Bir Hüseyin Gümüş projesi. Daha önce Bozüyük te de O yapmıştı. Ama bü daha güzel gibi
Avatar
Selim Demir - 7 yıl önce
Sayin Hayır sever vatandaşlarımız ve saygı değer Kaymakamımız. Şehit mustafa baykuş sınıf sıralarıni değişiminde destiginizi bekliyoruz saygilar.