12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Programı Düzenlendi

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü münasebetiyle Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü himayesi Kapaklı Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinesinde anma töreni gerçekleştirildi.

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Programı Düzenlendi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
13 Mart 2021 Cumartesi 10:27


Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Kapaklı Belediye Başkanvekili Özgür Cengiz, İlçe Jandarma Komutanı Başçavuş Fevzi Bayram, İlçe Emniyet Müdürü Özkan Kara, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşma Tarih Öğretmeni Ahmet Kıravi tarafından gerçekleştirildi.
VİDEO GÖSTERİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Ardından Kapaklı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Sümeyye Cüsüm “İstiklal Marşımız” adlı şiiri okudu. Program “Mehmet Akif Ersoy’un Hayatı” adlı video gösterimiyle devam etti.
ŞİİRLER OKUNDU
Daha sonra Kapaklı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Şerife Betül Akbaş, Nurullah Aydınlı ve Rabia Tuana Akça “Tükürün” adlı şiiri, Mehmet Akif Bulgucu ve İrem Nur Çelebi “Cenk Marşı” adlı şiiri okudu.
Türkü dinletisinin ardından ortaöğretim kurumları arasında yapılan İstiklal Marşı’mızı güzel okuma yarışmasında birinci olan Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi öğrencisi Hayrunnisa Kıbrıs İstiklal Marşımızı okudu.
12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü programı ödül töreni ile sona erdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.