1/25000’lik planlara onay çıktı

CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer’in kurumları ziyareti esnasında 1/25000’lik planlarla ilgili açıklamada bulunan İl Genel Meclis Üyesi Zeki Gürcün planların İstanbul Metropolitan’dan onaylı bir şekilde geldiğini ve Ağustos ayında yapılacak İl Genel Meclis Toplantısı’nda da onaylanacağını söyledi. Onaylanan planlarda Küçük Sanayi Sitesi yapımı için düşünülen alanın da 1/25000’lik planlara ‘Sanayi Alanı’ olarak işlendiğini kaydeden Gürcün, planlar sayesinde birçok sorunun çözüleceğini vurguladı

1/25000’lik planlara onay çıktı
23 Temmuz 2011 Cumartesi 00:00

İl Genel Meclis Üyesi Zeki Gürcün CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer’in kurumları ziyareti esnasında 1/25000’lik planlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Gürcün, Çerkezköy dahil olmak üzere Tekirdağ’ı da yakından ilgilendiren planların İstanbul Metropolitan’dan (İMP) onaylı bir şekilde geldiğini ve Ağustos ayında yapılacak İl Genel Meclis Toplantısı’nda da onaylanacağını dile getirirken, Küçük Sanayi Sitesi yapımı için düşünülen alanın da 1/25000’lik planlara ‘Sanayi Alanı’ olarak işlendiğini kaydetti.
PLANLAR BEKLENİYORDU
Gürcün, bu güne kadar planların İstanbul Metropolitan’dan onaylı bir şekilde gelmesini beklediklerini hatırlatırken, planların gelmesinin ardından komisyonun olağanüstü toplandığın ve planları inceledikten sonra kararını verdiğini belirtti.
BİRÇOK SORUN ÇÖZÜLECEK
1/25000’lik planların 1,5 yıldır Tekirdağ’ın problemi olduğunu vurgulayan Gürcün, Çerkezköy dahil olmak üzere Tekirdağ’daki birçok sorunun böylelikle çözüleceğine dikkat çekerek, "Yatırımcılar yatırım yapamıyordu çünkü her şey bu planlara bağlıydı. Belediyeler de her şeyi bu planlara göre yapacak" ifadelerini kullandı.
SANAYİ ALANI OLARAK PLANLARA İŞLENDİ
Gürcün açıklamasında, Küçük Sanayi Sitesi yapımı için düşünülen alanın da 1/25000’lik planlara ‘Sanayi Alanı’ olarak işlendiğini kaydetti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.