‘14 Ressam 14 Süleymanpaşa’ projesinde eserler görücüye çıktı

Ulusal ve uluslararası tanınmış 14 ressam ile Süleymanpaşa şehrini anlatan eserlerin yapılması üzerine Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi 1. Ulusal Sanat Çalıştayı Programı’ gerçekleştirilen sergi ile sona erdi.

‘14 Ressam 14 Süleymanpaşa’ projesinde eserler görücüye çıktı
16 Eylül 2014 Salı 07:48

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi 1. Ulusal Sanat Çalıştayı Programı kapsamında ressamların yapımına devam ettikleri eserler Süleymanpaşa Belediyesi sahil ek hizmet binasında gerçekleşen törenle görücüye çıktı.
 
Sergi açılışına ev sahibi olarak Başkan Eşkinat ve eşi Belgin Eşkinat’ın yanı sıra Süleymanpaşa Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaevli, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Gülferah Güral ve Telat Akköse, Tekirdağ Kültür ve Turizm İl Müdürü Mehmet Altaş, Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Zekeriya Sarıkoca,Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Özcan Kabak, Süleymanpaşa Belediyesi Meclis üyeleri, TÜRSAB Başkanı Orhan Çebi, birim müdürleri ve eserlerin sahibi ressamlar katıldı.
 
Ressamlar yaptıkları eserleri tek tek ne anlama geldiğini, neyi simgelediğini ve ne ifade ederken Başkan Eşkinat’ta programda yaptığı açıklamada; “Ressamlarımız altı gün oldu, Süleymanpaşa’yı gezdiler ve eserlerini seyirci ile buluşturdular. Ben başından beri kendilerini izliyorum ve yaptıkları eserlerden çok keyif aldım. Hepsine emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.