14 Şubat renkli geçti

14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Çerkezköy Belediyesi düzenlediği etkinlikte sevenleri buluşturdu. Belediye hizmet binası önünde kurulan sevgililer Günü standı gün boyu her yaştaki sevenleri ağırladı. Kurulan stantta Zehra Betül Koçak ve Latif Altunay isimli çiftin nikahları Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından kıyıldı.

14 Şubat renkli geçti
15 Şubat 2019 Cuma 16:40

5 BİN KARANFİL DAĞITILDI
Gün boyu açık olan standa yoğun ilgi gösteren Çerkezköylüler “14 Şubat Sevgililer Günü hatırası” yazan standın önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Sevgililer gününü kurulan standın önünde ölümsüzleştiren sevgililere de Çerkezköy Belediyesi tarafından karanfil dağıtıldı.

NİKAHLARINI BAŞKAN AKAY KIYDI
Çerkezköy Belediyesi tarafından Belediye Meydanı’nda kurulan stantta Zehra Betül Koçak ve Latif Altunay isimli çiftin nikahları Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından kıyıldı. Hayatlarını birleştiren genç çiftin nikahlarını kıyan ve bir ömür boyu mutlu olmaları temennisinde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, nikah akdinin ardından Belediye Meydanı’nda bulunan vatandaşlara karanfil dağıtarak, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutladı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.