15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Çerkezköy Kent Park’ta düzenlendi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü 6.yıldönümü anma töreni Halkımızın Katılımıyla, Çerkezköy Kent Park’ta düzenlendi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Çerkezköy Kent Park’ta düzenlendi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
16 Temmuz 2022 Cumartesi 11:56

Programa; Tekirdağ Vali Yardımcısı Murat Eren, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız, Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Cengiz Memiş, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcı Vekili Gökhan Karakaş, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdür Vekili Bilal Erdem, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve yönetimi, MHP Çerkezköy İlçe Başkan Vekili İbrahim Kayır, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Türk Ocakları Çerkezköy Şube Başkanı Burak Candaş, Çerkezköy İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emrah Baran, MHP Çerkezköy İlçe Yönetimi, Belediye Meclis üyeleri ve geniş bir halk kitlesi katıldı. Programda saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından Kur’an tilavet edildi. Şehitlerimiz için dua edilmesinin ardından program Vali Yardımcısı Sayın Murat Eren günün anlamına ilişkin konuşmalarını yaptı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma programı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmaları ile devam etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.