16 mahallede iftar sofrası kuruldu

Ramazan ayı boyunca Çerkezköy Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bir ilki gerçekleştirerek, Çerkezköy’ün mahallelerinde 16 akşam iftar programı düzenledi

16 mahallede iftar sofrası kuruldu
01 Ağustos 2014 Cuma 07:43

Çerkezköy Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlen iftar programlarında Belediye Başkanı Vahap Akay, vatandaşlara yemek servisine bizzat katılırken, mahalle halkı ile aynı sofraya oturması büyük beğeni ve takdir topladı.
 
HALKLA İÇ İÇE OLDU
 
Mahallelerde verilen sokak iftarlarında vatandaşlarla yakından ilgilenen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, yemek tezgahlarının başına geçerek kendi elleriyle yemek ikramını yaparken, ezanın okunmasıyla birlikte vatandaşlarla birlikte orucunu açtı.
RAMAZAN AYINI VATANDAŞLARIMIZLA GEÇİRDİK
Vatandaşlarla birlikte orucunu açmaktan son derece mutlu olduğunu sözlerine ekleyen Vahap Akay, “Belediyemiz tarafından bu yıl ilki düzenlenen mahalle iftarları kapsamında her mahallemizde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Toplum hayatında huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı af, mağfiret ve bereket ayı olan, 'Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluştur' diye müjdelenen Ramazan ayını vatandaşlarımızla birlikte geçirmenin mutluluğunu ve kıvancını yaşadık” diye konuştu.
 
Ramazan ayında verilen 10 iftarın Çerkezköy belediyesi, 6 iftarın ise Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandığını ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, imkanları el verdiği sürece Ramazan ayındaki sokak iftarlarını önümüzdeki yıllarda 30 güne yayacaklarını da ifade etti.
 
BOL BOL HAYIR DUASI ALDI
 
Çerkezköy Belediyesi’nin Ramazan ayında verdiği sokak iftarları ve İstanbul ile Edirne’ye düzenlediği ücretsiz cami gezileri vatandaşların büyük takdirini toplarken, gezilere katılan vatandaşlar ve iftarını açan halk Belediye Başkanı Akay’a teşekkür ederek, “Allah kendisinden ve Belediye’den razı olsun. Sokak iftarları ve gezilere çok sevindik.  Özellikle mübarek camilere düzenlenen ücretsiz geziler bizleri çok mutlu etti. Sayelerinde Eyüp Sultan, Selimi’ye, Sultan Ahmet, Süleymaniye Camiilerini görme ve ziyaret ederek, dua etme imkanı bulduk. Allah emeği geçenlerden binlerce kere razı olsun” ifadesini kullandılar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.