167 çocuk için görkemli sünnet şöleni

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen toplu sünnet etkinliği kapsamında Özel Optimed Hastanesi‘nde sünnet ettirilen 167 çocuk için sünnet şöleni gerçekleştirilecek. Sünnet şöleni kapsamında sünnet ettirilen çocuklar için düzenlenecek çeşitli etkinliklerin yanı sıra 14 Eylül Pazar günü sanatçı Pınar Güçlü ve Şafak Sönmez’in sahne alacağı konserle gecenin finali yapılacak.

167 çocuk için görkemli sünnet şöleni
12 Eylül 2014 Cuma 07:25

BASKILI VE SOSİS BALON DAĞITILACAK
Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen toplu sünnet etkinliği kapsamında sünnet ettirilen 167 çocuk için sünnet şöleni düzenleniyor. 14 Eylül Pazar günü saat 17.00’de Belediye önündeki gösteri ve etkinliklerle başlayacak olan şölende pantomim ve tahta bacak gösterileri ile yüz boyama, baskılı ve sosis balon dağıtımı yapılacak.

ATEŞBAZ GÖSTERİSİ SUNULACAK
Aynı gün saat 18.30’da ise Kapalı Pazar Alanı’na geçecek olan minikler burada tiyatro formatında sahnelenecek olan Nasreddin Hoca ile Karagöz-Hacivat’ı izleyecek ve ardından Sihirbaz Gösterileriyle eğlenceye aralıksız devam edecek. Saat 19.30’da Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından sünnet çocuklarına hediyelerinin verilmesinin ardından da Ateşbaz Gösterisi sunulacak.

TÜM HALK DAVET EDİLDİ
Düzenlenecek olan gösterinin ardından da sanatçı Pınar Güçlü ve Şafak Sönmez’in sahne alacağı konserle gecenin finali yapılacak.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatih Çalışkan - 10 yıl önce
ülkü ocaklarının konseriyle aynı güne getirmesine anlam veremedim.yakışı kalmayan bir iş yapılmıştır.