17 Milyon’luk proje 1 Nisan tarihinde hayata geçiyor

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk beraberinde ki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin 17. Olağan Genel Kurul Toplantısında 4.kez başkanlığa seçilen Yılmaz Arat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. ZCHP İlçe Başkanı Öztürk, ziyarette Çerkezköy’e 17 Milyon TL’lik yatırım projesinin hazır olduğu müjdesini vererek, proje çalışmalarının 1 Nisan tarihi itibariyle hayata geçeceğini ifade etti

17 Milyon’luk proje 1 Nisan tarihinde hayata geçiyor
30 Mart 2015 Pazartesi 09:00

 CHP HEYETİ YILMAZ ARAT’I ZİYARET ETTİ

S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin 17. Olağan Genel Kurul Toplantısında 4.kez başkanlığa seçilen Yılmaz Arat’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, İlçe Sekreteri Hüseyin Ülger, Yönetim Kurulu üyesi Deniz Okutan ile birlikte Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat’a ziyareti etti.

KONGRENİN HAYIRLI OLMASI TEMENNİSİNDE BULUNDU

Yeniden başkan seçilmesinden dolayı Yılmaz Arat’ı tebrik ederek görevinde başarılar dileyen CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk, “Toplum ile ilgili güzel hizmetler yapıyorsunuz. Taşımacılık Türkiye’nin en zor işlerinden birisidir. İnşallah yaptığınız kongre sizler için hayırlısı olur” ifadelerini kullandı.

ÇERKEZKÖY HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR VE GÖÇ ALIYOR

Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yaptığı açıklamada, “Kooperatifin yer ile ilgili sorunlarına Belediye Başkanımız gerekli çalışmaları yapacağını ifade etmişti. Belediye Başkanımızın çalışmaları doğrultusunda sıkıntılarımızı gideceğiz. Bu sorunu giderebilmek için kooperatif olarak maddi ve manevi her şey yapmaya hazırız. Çerkezköy her geçen büyüyor ve göç alıyoruz. Göç esnasında bu sorunlar elbette ki oluşacaktır. Ama bunları gidermek için sivil toplum kuruluşları bir an önce tedbirini alıp, sorun olmadan çözmesinden geçiyor” dedi.

ÇÖZÜM BULMAYA ÇALIŞIYORUZ

Otogarın gelmesi ile birlikte trafik akışının arttığını sözlerine ekleyen Arat, “İstanbul’da baca sanayisi 2016’da bitiyor. İstanbul’a ve Avrupa kapılarına yakın olmamız nedeniyle ciddi anlamda fabrikalar geliyor. Fabrikalar sorunlarını da beraberinde getiriyor. O yüzden bizlerde bu sorunlar oluşmadan nasıl tedbir alınacaksa çözüm bulmaya çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.

HER GEÇEN GÜN KENDİMİZİ GERLİŞTİRMEMİZ GEREKİYOR

Yılmaz Arat konuşmasının devamında ise, “136 üyemiz bulunuyor. Aynı zamanda dışarıdan gelenlere de iş veriyoruz. Ortalama 200 aracımız faaliyettedir. Biz kendimizi her geçen gün geliştirmemiz gerekiyor. Geliştiremez isek piyasa da rekabeti kaybetmiş oluruz” dedi.

HER AN KAZA OLACAKMIŞ GİBİ İNSANLAR KORKUYOR

Tır parkı ile ilgili ciddi çalışmaların yapılacağını ifade eden CHP İlçe Başkanı Öztürk, şunları söyledi; “Gümrüğün Veliköy’e kayma ihtimali çok yüksek. Çerkezköy’e hem geliş hem de gidiş de yoğun trafik var. Bunun yapılması ile birlikte trafik de rahatlayacaktır. Kısacası Çerkezköy’de trafiği yüzde 25 hafifletecektir. Özellikle son zamanlarda tırlar büyük risk oluşturuyorlar. Her an kaza olacakmış gibi insanlar korkuyorlar”

17 MİLYON TL’LİK YATIRIM PROJESİ HAZIR

2015 yılında yapılacak yatırımlar ile ilgili sunum yapacaklarını sözlerine ekleyen Öztürk, “2015 yılı Çerkezköy için çok hareketli geçecek. Burası ile ilgili güzel projelerimiz var. Tren yolu üzerinden de projemizi yakında açıklayacağız. Kısacası trafiği rahatlatmak adına güzel şeyler yapılacak. Otogara vatandaşlarımız gidebilsin diye üst geçit yapmayı planlıyoruz. Kültür Merkezinin Haziran 2015’te yapımına başlanıyor. Kısacası Çerkezköy için 17 milyonluk yatırım projesi hazırlandı” dedi.

TRAFİK SORUNU İÇİN GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

Yaşanan trafik sorunları hakkında da görüş bildiren CHP İlçe Sekreteri Hüseyin Ülger ise, “Çerkezköy’de altı yol kavşağında Perşembe ve Pazar günü yaşanan trafik konusunda yetkililer her zaman fikir alışverişinde bulunuyor. İlçe Kaymakamı Metin Kubilay, Belediye Başkanımız Vahap Akay ve İlçe Emniyet Müdürümüz Murat Ogan bu trafik sorunu ile ilgili ortak çalışma için düğmeye bastılar. İlçe Emniyet Müdürlüğünün projesi var. Onu uygulama noktasında çalışma yapılıyor. Kaymakamımız da bu konu hakkında hassasiyet gösteriyor” ifadelerini kullandı. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.