170’i tamamlandı, 85’i yolda

Kızılpınar Mahallesi’nde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kızılpınar Mahallemizde bugüne kadar 170 cadde ve sokağımızda beton yol ve sıcak asfalt kaplama çalışmalarımızı tamamladık” dedi.  

170’i tamamlandı, 85’i yolda
27 Eylül 2018 Perşembe 09:10

KIZILPINAR’IN YOL SORUNUNU ORTADAN KALDIRIYORUZ
Sıcak asfalt kaplama çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade eden Başkan Akay, “Kızılpınar Mahallemizde TESKİ tarafından altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarımızda yol yapım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımızın tamamlanması ile birlikte Kızılpınar Mahallesi’nin yol problemini tamamen ortadan kaldırmış olacağız” ifadelerini kullandı.

170 CADDE VE SOKAKTA YOL YAPIMI TAMAMLANDI
Kızılpınar Mahallesi’nde altyapısı tamamlanan 55. Sokağın da sıcak asfalt ile kaplandığını sözlerine ekleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bugüne kadar 170 sokağımızda sıcak asfalt kaplama ve demirli beton yol yapımını tamamladık. 85 sokağımızı daha sıcak asfalt ile kaplayacağız. Bununla birlikte asfaltlanan sokaklarımızda beton kaldırım yapım çalışmalarımıza da devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

Asfalt programına alınan sokaklarda da incelemelerde bulunan Başkan Akay, incelemeler sırasında mahalle sakinleri ve esnafla sohbet edip taleplerini dinledi. İncelemeler sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş de Başkan Vahap Akay’a eşlik etti.  
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.