177 Bin TL'lik eğitim yardımı

Çerkezköy Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca 2016-2017 yılı 1. Dönem Eğitim Yardımları kapsamında, ihtiyaç sahibi 354 Haneye, Hane Başı 500,00 TL olmak üzere toplam 177.000,00 TL Eğitim Yardımı yapıldı

177 Bin TL'lik eğitim yardımı
21 Ekim 2016 Cuma 14:49

2016 yılı içerisinde daha önce Çerkezköy Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Eğitim Yardımları kapsamında ihtiyaç sahibi 303 Haneye, Hane Başı 500,00 TL olmak üzere toplam 151.500,00 TL Eğitim Yardımı yapılmıştı. Bu yıl yapılan Toplam Eğitim Yardımı 328.500,00 TL'dir.

Yapılan Eğitim Yardımları ile alakalı konuşan Kaymakam Metin Kubilay “En esaslı meselemiz eğitimdir. Eğitimin her alanıyla yakından ilgiliyiz ve eğitimle ilgili her konuya müdahiliz. Her nefes alış-verişimizde tabiri caizse sorumluluğunu omuzlarımızda hissettiğimiz geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin daha iyi yetiştirmekten de daha önemli bir görevimiz olmadığına inanıyorum” dedi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ nın, sosyal yardımları ihtiyaç sahipleri vatandaşlarımıza hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılmasında önemli bir köprü vazifesi gördüğünü söyleyen Kubilay “Kimsesizlerin kimsesi olan Devletimizin şefkat elini vatandaşlarımıza Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla göstermeye,  devam edeceğiz” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.