18 Mart’ı andık

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla tüm yurtta olduğu gibi Çerkezköy’de de çeşitli anma ve kutlama programları düzenlendi.

18 Mart’ı andık
19 Mart 2018 Pazartesi 14:21

ŞEHİTLİKTE BAŞLADI
İlk olarak Çerkezköy Şehitliği’nde düzenlenen programa Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Çerkezköy Kaymakamı A. Selami Abban, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Engin Candaş, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram ve protokol üyeleri katıldı.
ÇELENK SUNUMU YAPILDI
Çerkezköy Kaymakamı A. Selami Abban, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tank Albay Engin Candaş, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan’ın çelenk sunumunun ardından, protokol üyeleri ile birlikte Çerkezköy Şehitliği’nde bulunan mezarlara karanfil ile yurdumuzun değişik noktalarından getirilen topraklardan bırakılarak dua edildi.
HALK EĞİTİM’DE ANMA PROGRAMI YAPILDI
Çerkezköy Şehitliği’nde düzenlenen törenin ardından 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde Kızılpınar Anadolu Lisesi’nin hazırladığı program ile devam etti. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş yaparken, öğrenciler tarafından hazırlanan küçük tiyatrolar ve seslendirdiği müzikler büyük beğeni topladı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.