19 Mayıs’ta doğan güneş inşallah 7 Haziran’da da doğacak

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Emre Köprülü saha çalışmalarına Çerkezköy’de esnaf ziyaretleri yaparak devam etti

19 Mayıs’ta doğan güneş inşallah 7 Haziran’da da doğacak
20 Mayıs 2015 Çarşamba 16:59

 EMRE KÖPRÜLÜ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

 

Ziyaretlere Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Emre Köprülü, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel ve parti yönetiminden isimler katıldı.

 

FATİH CADDESİ VE NAMIK KEMAL BULVARI GEZİLDİ

 

Fatih Caddesi ve Namık Kemal Bulvarı’nda bulunan esnafları ziyaret eden Köprülü, girdiği her yerde işyeri sahibi ve çalışanlarının şikayet ve isteklerini dinleyerek 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramlarını kutladı. Köprülü girdiği bir kıraathanede müşterilerle sohbet ederken; “19 Mayıs 1919’da Samsun’da bir güneş doğdu. İnşallah aynı güneş 7 Haziran’da da doğacak” ifadelerini kullandı.

 

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.