19 yaş üstü muayeneden geçmekte zorlanıyor

UKOME’nin aldığı kararla 19 yaş üstü araçların personel taşımacılığı yapamayacağını belirten Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Kuş, “maalesef birçok arkadaşımız 19 yaş üstü araçlarını değiştirmekte zorlandığı için muayeneden geçen servis araçları için 1 yıl ek süre istedik” dedi

19 yaş üstü muayeneden geçmekte zorlanıyor
11 Şubat 2016 Perşembe 18:03

1 YIL EK SÜRE İSTENDİ

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, makamında yaptığı açıklamada 19 yaş üstü araçların çalışma durumları hakkında bilgi verdi. Oda olarak yasalar çerçevesinde tüm servisçilerin hak ve hukuklarını aradıklarını ve koruduklarını belirten Kuş, “UKOME’nin aldığı kararla 19 yaş üstü araçların personel taşımacılığı yapamayacağını biliyoruz. Maalesef birçok arkadaşımız 19 yaş üstü araçlarını değiştirmekte zorlandığı için muayeneden geçen servis araçları için 1 yıl ek süre istedik” diye konuştu.

ALT KOMİSYONA HAVALE EDİLDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda konunun alt komisyona havale edildiğini sözlerine ekleyen Yaşar Kuş, “Konunun görüşülerek sonuçlandırılmasını bekliyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında muayene araç kontrolleri ve istenen evrakların daha aza düşürülerek, şoför esnafını mağduriyetinin giderilmesi için konu alt komisyona havale edildi. İstenen evrakların daha sade hale getirilmesi konusu görüşülecek. Mart ayı olağan meclis toplantısında hem araçların yaş haddi konusunun hem de istenen evrakların sadeleştirilmesi konusunun karara bağlanmasını bekliyoruz” dedi.  

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.