1911 Çerkezköyspor Musa Vatansever ile anlaştı

1911 Çerkezköyspor Kulübü transfer çalışmaları kapsamında eski adıyla Veliköyspor takımının orta saha oyuncusu ve aynı zamanda takım kaptanı Musa Vatansever anlaşma sağladı.

1911 Çerkezköyspor Musa Vatansever ile anlaştı
09 Temmuz 2014 Çarşamba 07:24

KAPTANIMIZ BÜYÜK KATKILAR SAĞLAYACAK
1911 Çerkezköyspor Transfer Komitesi transfer çalışmalarına ara vermeden devam ederken, geçtiğimiz günlerde de eski adıyla Veliköyspor takımın orta saha oyuncusu Musa Vatansever ile sözleşme tazeledi. Transfer hakkında açıklamalarda bulunan 1911 Çerkezköy Spor Başkan Yardımcısı Rıdvan Koç, “7 sezondur takımızın kaptanlığını yapan Musa Vatansever takımımıza yapmış olduğu kaptanlık ve liderlik ile futbol camiasının takdirini topladı. Yeni sezonda da takımımıza büyük katkılar sağlayacağını inandığımız kaptanımız ile sözleşme imzaladık” dedi.
BAŞARI İÇİN ÇABA SARF EDECEĞİZ
Rıdvan Koç, Musa Vatansever’in takıma büyük katkı sağlayacağını belirterek başarı adına ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini ifade etti. İmza töreninin ardından 1911 Çerkezköy Spor Kulüp Başkanı Murat Narçın, Başkan Yardımcısı Rıdvan Koç, Yönetim Kurulu Üyeleri Melih Gedikoğlu ile Engin Camcı ve futbolcu Musa Vatansever fotoğraf çektirdiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tebrikler-Musa - 10 yıl önce
veliköy sporlu olduğunu unutmamşsın.

turuncu tişörtle poz vermen, hala veliköy sporlu olduğunu belirtiyorsun. doğrusunu yapıyorsun kaptan sanada bu yakışır.

veliköylü namik