1911 Çerkezköyspor Yenibosnaspor’a direnemedi 0-3

1911 Çerkezköyspor takımı 2014-2015 sezon açılışını gerçekleştiren sonra BAL Ligi ekiplerinden Yenibosnaspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk hesabı yapan Yenibosnaspor karşısında bekleneni veremeyen 1911 Çerkezköyspor müsabakadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.

1911 Çerkezköyspor Yenibosnaspor’a direnemedi 0-3
18 Ekim 2014 Cumartesi 08:08

GOL PERDESİNİ FATİH AÇTI
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren 1911 Çerkezköyspor hazırlık karşılaşmasında İstanbul ekiplerinden Yenibosnaspor ile karşı karşıya geldi. 2014-2015 sezonu açılışını gerçekleştiren 1911 Çerkezköyspor programın devamında da Bölgesel Amatör Lig 9’uncu grubun lideri Yenibosnaspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Mustafa Uğraş Stadında oynanan karşılaşmaya Yenibosnaspor takımı etkili başladı. Kanatları iyi kullanan rakip takım dördüncü dakikada golü buldu. Sol kanattan Oğulcan’ın kullandığı serbest vuruşa iyi yükselen Fatih Tutar topu ağlara göndererek konuk ekip Yenibosnaspor’u öne geçirdi.

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

Gelen erken golün ardından toparlanmaya çalışan temsilcimiz kalan dakikalarda beraberlik için mücadele etti. Sağ kanattan Bahadır ile hücumlar geliştiren 1911 Çerkezköyspor ileride çoğalmakta zorlandı. Karşılaşmanın 24.dakikasında gelişen Yenibosnaspor atağında topla buluşan Oğulcan’ın vuruşu az farkla auta çıktı. Karşılaşmanın 43.dakikasında konuk ekip Yenibosnaspor aradığı ikinci gole ulaştı. İlk golün sahibi Fatih Tutar düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında da her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmadı.

YENİBOSNASPOR KARŞILAŞMAYI 3-0 KAZANDI
Karşılaşmanın ikinci devresinde farkı kapatmak için mücadele eden temsilcimiz Ufuk ve Bahadır ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. İlerleyen bölümlere doğru toparlanan Yenibosnaspor ise oyuna ikinci devre giren Halil İbrahim Alan ile yakaladığı iki pozisyonu çeviremedi. Karşılaşmanın 82.dakikasında hızlı gelişen Yenibosnaspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Halil İbrahim Alan düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek farkı üçe çıkardı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada konuk ekip Yenibosnaspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

KARŞILAŞMAYA ETKİLİ BAŞLAYAMADIK
1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Suat Akdereli, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, “yeni sezon öncesinde bütün takımlarımıza başarılar diliyorum ve kazasız bir şekilde sezon geçirmelerini temenni ediyorum. Yenibosnaspor karşısında maça iyi başlayamadık. İlerleyen bölümlere doğru kalemizde gördüğümüz golle mağlup duruma düştük. Rakibimiz karşısında orta alanda iyi bir oyun ortaya koymamıza rağmen ilk devrenin son dakikalarında fark ikiye çıktı. İkinci devre ise oyuncu değişiklikleri yaparak farkı indirmek istedik. Ancak istediğimiz rahat pozisyonları bulamadık ve son dakikalarda bir gol daha görerek karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrıldık. Önümüzdeki hafta lig başlıyor ve o güne kadar hazır olmak istiyoruz” diye konuştu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.