1911 Çerkezköyspor’da Aşçı ve Sezer sözleşme tazeledi

Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden 1911 Çerkezköyspor yönetimi, geçtiğimiz sezon Veliköyspor formasıyla top koşturan Tolga Aşçı ve Onur Sezer ile sözleşme tazeledi.

1911 Çerkezköyspor’da Aşçı ve Sezer sözleşme tazeledi
04 Temmuz 2014 Cuma 07:47

TRANSFER ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
2014-2015 sezonunda Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, geçtiğimiz sezon Veliköyspor formasıyla top koşturan Tolga Aşçı ve Onur Sezer ile sözleşme tazeledi. 2014-2015 sezonuna iddialı girmeyi hedefleyen 1911 Çerkezköyspor yönetimi transfer konusunda da ince eleyip sık dokuyor.
2 ÖNEMLİ TRANSFER DAHA
Geçtiğimiz günlerde Vedat Tura, Bahadır Aydınoğlu, Gökhan Küçük, Emre Bozacı gibi önemli isimlerle anlaşma sağlayarak kadrosunu güçlendiren 1911 Çerkezköyspor yönetimi kısa bir süre öncede 22 yaşındaki sağ bek ve sağ açık oyuncusu Tolga Aşçı ile 26 yaşındaki sağ açık oynayan Onur Sezer ile anlaşma sağladı.
ŞAMPİYONLUK HEDEFİYLE BAŞLIYORUZ
Transfer çalışmaları hakkında konuşan 1911 Çerkezköyspor Kulübü Basın Sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu, “Yaptığımız yerinde transferler ile bu sene Süper Amatör liginin en iddialı takımları arasında yer alacağız. Hedeflerimiz başında bizim için önemli olan bu sene ligi şampiyon olarak bitirmek istiyoruz. Yapmış olduğumuz transferler de yerinde ve nokta transfer olarak değerlendiriyoruz. Lig başladığı zaman tüm sporseverler yerinde bir transfer yaptığımızı en iyi şekilde izleyerek farkı görecekler” dedi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
salih - 10 yıl önce
sizden bi numara olmaz anca insanların arkasından sallarsınız ama sende gidersin vahap ta altıncı
Avatar
seyit ceyhan - 10 yıl önce
sazlimalkocun cocugu tolgaya basarilar dilerim
Avatar
Casio Murat 1905 - 10 yıl önce
hayırlı olsun diyelim..#
Avatar
murat - 10 yıl önce
slm tolka accı