1911 Çerkezköyspor’da iki yeni transfer daha

Süper Amatör Lig’ine iddialı bir şekilde hazırlanan temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor iki yeni futbolcuyla daha anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz sezon Veliköyspor’da top koşturan Onur Karakaş ve Muratlıspor’da başarılı bir sezon geçiren Tuna Akgüneş ile sözleşme imzalayan temsilcimiz lige iddialı bir giriş yapmak istiyor.

1911 Çerkezköyspor’da iki yeni transfer daha
10 Temmuz 2014 Perşembe 07:48

İKİ ÖNEMLİ İSİM DAHA KADROYA DAHİL OLDU
Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Süper Amatör temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor takımı 2 futbolcuyu daha renklerine bağladı. Geçtiğimiz sezon Veliköyspor’da top koşturan orta saha oyuncusu Onur Karakaş ile sözleşme tazeleyen 1911 Çerkezköyspor takımı, bir dönem Veliköyspor’da oynayan ve geçtiğimiz sezon Muratlıspor takımında başarılı bir sezon geçiren sağbek ve önlibero Tuna Akgüneş ile anlaşma sağladı.
TEK HEDEF ŞAMPİYON OLMAK
1911 Çerkezköyspor Takımı Transfer Komitesi transfer çalışmalarını ince eleyip sık dokurken, transferler hakkında konuşan 1911 Çerkezköyspor Kulübü Basın Sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu, “Her iki oyuncumuzun da takımımıza büyük katkılar sağlayacağını düşünüyoruz. Muratlıspor’dan transfer ettiğimiz Tuna Akgüneş, geçtiğimiz sezon ligde başarılı bir grafik çizerek adından sıkça söz ettirmeyi başardı. Gerçekleştirdiğimiz transferler ile iddialı bir takım oluşturduk. Ligler başlar başlamaz sporseverlere seyri güzel müsabakalar izleteceğiz. Ligin başlamasıyla birlikte tek hedefimiz ligi şampiyon olarak bitirmek olacak” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.