1911 evinde ilk puan kaybını yaşadı 0-0

Tekirdağ Süper Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor beşinci hafta karşılaşmasında evinde Muratlı Belediyespor’u konuk etti. Rakibi karşısında baştan sona etkili bir oyun sergileyen temsilcimiz yakaladığı net gol pozisyonlarını cömertçe harcadı. Bu sezon evinde ilk kez puan kaybı yaşayan temsilcimiz haftayı bir puanla kapattı

1911 evinde ilk puan kaybını yaşadı 0-0
26 Kasım 2014 Çarşamba 08:03

Süper Amatör Lig 5.hafta karşılaşmasında 1911 Çerkezköyspor ile Muratlı Belediyespor Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Cumartesi günü saat 13.00’de başlayan karşılaşamaya ev sahibi ekip 1911 Çerkezköyspor Muzaffer, Tolga, Tuna, İsmail, Ziya, Vedat, Onur, Oğuz, Bahadır, Şafak ve Ufuk kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Muratlı Belediyespor ise karşılaşmaya Semih, Recep, Hakan, Eyüp, Ümit, Hakan, Sezgin, Eser, Süleyman, Yiğit ve Seçkin ilk onbiri ile çıktı.

AZAPLAR 90 DAKİKA BOYUNCA TAKIMLARINA DESTEK OLDU

Ceza nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşmayı takip etmeye gelenler arasında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Meclis Üyeleri Uğur Erem, Nihat Mıstık, Necmettin Çınar, 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın ve yöneticiler izledi. 1911 Çerkezköyspor’un taraftar grubu Azaplar ise karşılaşmayı tel örgü dışından izleyerek 90 dakika boyunca takımlarına destek oldular.

TEMSİLCİMİZ PENALTI İÇİN UZUN SÜRE İTİRAZ ETTİ

Karşılaşmaya etkili başlayan taraf temsilcimiz oldu. İlk dakikalardan itibaren Muratlı Belediyespor savunmasına zor anlar yaşatan temsilcimiz 5.dakikada gelişen atakta penaltı bekledi. Sol kanattan Şafak ile gelişen atakta Ufuk ceza sahası içine girdi. Ceza sahası içinde düşürülen Ufuk karşılaşmanın hakeminden penaltı beklerken, hakem maçı devam ettirdi. Muratlı Belediyespor ise 1911 Çerkezköyspor ataklarında kontra ataklar geliştirerek ileride Eser ve Seçkin ile gol aradı.



MURATLI POZİSYONLAR DEĞERLENDİREMEDİ

Karşılaşmanın 17.dakikasında sol kanattan 1911 Çerkezköyspor korner kazandı. Bahadır’ın ortasında İsmail’in kafa vuruşu üstten auta çıktı. 19’uncu dakika ise sağ kanattan Oğuz Kaptan seri çalımlarla ceza sahası içine girdi. Oğuz’un köşeye giden vuruşunu ise tecrübeli isim Semih çıkardı. 1911 Çerkezköyspor karşılaşmanın 20’inci dakikasında maçın en önemli pozisyonu yakaladı. Sağ kanattan Şafak’ın pası ile hareketlenen Ufuk müsait pozisyonda topu auta gönderdi. Orta alan şeklinde geçen karşılaşmada Muratlı Belediyespor ise kontra ataklarla gol aradı. Savunmada hata yapmayan Muratlı Belediyespor 34’üncü dakikada Eser ile yakaladığı pozisyonu değerlendiremedi.

İLK DEVRE GOLSÜZ BERABERE SONA ERDİ

Rakibi karşısında top yapmakta zorlanan ve sağ kanattan Oğuz Kaptan ile ataklar geliştirmeye çalışan 1911 Çerkezköyspor istediği golü bulamadı. Karşılaşmanın 42’inci dakikasında orta alanda rakibinden topu kapan Onur ceza sahası içine girdi. Onur’un sert vuruşunu Semih iki hamlede kontrol etti. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre 0-0 sona erdi.

1911 İKİNCİ DEVREYE DE ETKİLİ BAŞLADI

Karşılaşmanın ikinci devresine 1911 Çerkezköyspor oyuncu değişikliği ile başladı. Bahadır’ın yerine uzun süren sakatlığının ardından sahalara dönen Gökhan Küçük dahil oldu. İkinci devreye etkili başlayan 1911 Çerkezköyspor’da sol kanattan seri çalımlarla ilerleyen Şafak rakibini oyundan düşürdü. Şafak’ın sert vuruşu savunmaya çarparak kaleci Semih’de kaldı. Karşılaşmanın 58’inci dakikasında 1911 Çerkezköyspor’da Gökhan Küçük önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Sağ kanattan Tolga Aşçı’nın ortasında Gökhan müsait pozisyonda topu direğin üzerinden auta gönderdi.

ZİYA’NIN HATASI GOLLE SONUÇLANACAKTI

59.dakikada sol kanatta topla buluşan Oğuz Kaptan’ın vuruşunu kaleci Semih çıkardı. Bu pozisyonun hemen arkasında da bu sefer sol kanattan Şafak hareketlendi. Şafak’ın sert vuruşunu yine kaleci Semih kontrol etti. 64’üncü dakikada ise 1911 Çerkezköyspor Ziya’nın hatasında önemli bir pozisyondan kurtuldu. Sağ kanattan gelişen atakta 1911 Çerkezköyspor’un sol bek oyuncusu Ziya pozisyon hatası yaptı. Topla buluşan Seçkin müsait pozisyonda topu üstten auta attı.

ORTA HAKEM 4 DAKİKA UZATMA VERDİ

76.dakikada orta alanda Onur’a sert müdahalede bulunan Muratlı Belediyespor’lu Ümit sarı kart ile cezalandırıldı. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerine doğru oyun çok sertleşti. 77’inci dakikada rakibine sert müdahalede bulunan Ziya sarı kart ile cezalandırıldı. 83’üncü dakikada ise 1911 Çerkezköyspor yine sol taraftan etkili geldi. Şafak seri çalımlarla rakip defans oyuncularını oyundan ekarte etti. Müsait pozisyonda Şafak topu Gürel’e aktardı. Gürel’in yerden vuruşunu ise kaleci Semih çıkardı. Karşılaşmanın hakemi ise oynanmamış olarak dört dakika uzatma verdi.

TEKNİK HEYETE TEPKİ GÖSTERDİLER

Uzatma dakikalarında ise rakiplerine sert müdahalede bulunan 1911 Çerkezköyspor’dan İsmail ve Tuna sarı kart gördü. Uzatma dakikalarında istediği atakları gerçekleştiremeyen 1911 Çerkezköyspor Muratlı Belediyespor savunmasını geçemedi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan da gol sesi çıkmayınca karşılaşmada başladığı gibi golsüz tamamlandı. Bu sezon evinde ilk kez puan kaybı yaşayan ve puanını 11’e yükselten 1911 Çerkezköyspor zirve yarışında da ağır bir yara alırken, karşılaşmayı izlemeye gelen taraftarlar ise yanlış oyuncu değişikliği yapan teknik heyete büyük tepki gösterdi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gerçekleri yazalım azaplar - 9 yıl önce
TAKIM ŞAFAK - OĞUZ - GENÇAĞA ÜZERİNDEN GİDİYO BU ADAMLAR DURDUMU TAKIM PATATESE BAĞLIYO ARTIK GRUPTA KALBUR ÜSTÜ TAKIMLAR BİTTİ HEPSİ SERT ARTIK GALİBİYET ALIRSAK NE ALA VE TARAFTAR DEMEYİN BİZLER KÜSKÜNÜZ KAHVALTI VERİLİYOR KAÇ TARAFTAR ORDA SADECE 2 ONLARDA BAŞKANA YAKIN ADAMLAR LAKİN SEYİRCİSİZ MAÇTA O KAHVALTIDAKİLER YOKTU OLMADI BÖYLE BİZ CADDELİLER GİBİ KEMİK TAYFA OLAMAYIZ SADECE ONLARA TAKIMCADA TARAFTAR OLARAKTA ÖZENTİ YAŞAR DURURUZ