1911 mucizelere kaldı

​​​​​​​Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 11. Grup’ta mücadelesini sürdüren Çerkezköy 1911 Doğanspor, kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Adaspor’a ilk yarıda yediği golle 1-0 mağlup oldu. Ligin bitimine son 3 hafta kala en yakın rakibi Çorluspor 1947’nin 6 puan gerisine düşen Çerkezköy 1911 Spor Kulübü, kümede kalma hedefini mucizelere bıraktı.

1911 mucizelere kaldı
26 Mart 2019 Salı 15:09

YİNE MAĞLUP
Çerkezköy 1911 Doğanspor, Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 11.Grup’ta 23.hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde Adaspor’u ağırladı. Güneşli bir havada oynanan karşılaşmadan Çerkezköy 1911 Spor Kulübü 1-0 mağlup ayrıldı.
İLK 11’LER
Karşılaşmaya ev sahibi Çerkezköy 1911 Doğanspor, Hamdi Yılmaz, Hilmican Taşdemir, Halim Mert, Can Kahraman, Veysel Gökcan, Levent Kaya, Taşkın Gökçe, Ercan Taşkın, Pule Fransis Mariasane, Yunus Demir ve Selim Gödebil onbiriyle başladı. Konuk ekip Adaspor ise Davoud Ezatıtagh, Engin Taşdemir, Rıdvan Poyraz, Nazım berat Karaali, Muhammed Demir, Yunus Kireş, Semih Baştan, Mustafa Demir, Şerif Ali Eğilmez, Mazlum Güneş ve Batuhan Kaya onbiri ile karşılaşmaya başladı.
ETKİLİ ATAKLAR GOLLE SONUÇLANMADI
 İlk yarının 10’uncu dakikasına kadar baskılı oynayan Adaspor, 1911 kalesinde gol arayışlarında bulundu. Organize gelişen ataklarda 1911 savunması ve kaleci Hamdi başarılı kurtarışlarıyla golü engelledi. Üstündeki rehaveti atan Çerkezköy temsilcisi bu dakikadan sonra sol kanattan Halim Mert ile etkili oldu. Mert, orta sahadan alıp götürdüğü topu Selim’e ortaladı, Selim’in kale ağzından vuruşu ise kalecide kaldı. Karşılaşmanın 16.dakikasında yine organize gelişen Çerkezköy 1911 atağında Halim Mert, Selim’e pas verdi, Selim’in penaltı noktasından vuruşu yine kalecide kaldı. Atağın bir dakika sonrasında yine Halim’in geliştirdiği atakta bu kez Halim kendisi vurdu, topu önce kalecinin kurtardı top sonrasında direğe çarparak dışarı çıktı. Karşılaşmanın 20.dakikasında bu kez Pule ceza sahasının sağında topla buluştu, vuruşunda defansa çarpan top kornere çıktı.
KÜMEDE KALMASI MUCİZE…
Adaspor karşılaşmanın 32.dakikasında kontrataktan geliştirdiği atakta etkili oldu. Sol çizgide topla buluşan Muhammed Demir’in, defansı çalımlayarak vuruşunda top ağlarla buluştu.  Bu dakikadan sonra Çerkezköy 1911, rakip kalede ataklarını sıklaştırsa da aradığı golü bir türlü bulamadı. Karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili olamayan Çerkezköy temsilcisi maçtan 1-0 mağlup ayrıldı. 1911 aldığı bu sonuçla en yakın rakibi Çorluspor’un 6 puan gerisine düştü. Ligin bitimine 3 hafta kala kümede kalma umutlarını mucizelere bırakan Çerkezköy temsilcisi önümüzdeki hafta deplasmanda Kavaklıspor’a konuk olacak.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.