1911 sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor

Süper Amatör Ligin 9.hafta karşılaşmasında yarın Çerkezköyspor ile karşılaşacak olan 1911 Çerkezköyspor kulüp başkanı Murat Narçın, Teknik direktör Suat Akdereli ve oyuncular bazı açıklamalarda bulundular. Tesislerde yapılan açıklamada yarın ki Çerkezköyspor karşılaşmasının diğer maçlar kadar önemli olduğu belirtilerek, sahadan galibiyet ile ayrılmak adına ellerinden geleni yapacakları ifade edildi

1911 sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor
19 Aralık 2014 Cuma 17:36

KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKACAĞIZ

1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Suat Akdereli, oyuncular İsmail, Tuna ve Gürel ile düzenledikleri basın toplantısı ile yarın oynanacak olan Çerkezköyspor derbisi hakkında açıklamalarda bulundular. Dün tesislerde düzenlenen toplantıda hazır bulunan kulüp Başkanı Murat Narçın’da yaptığı açıklamada,her iki takımın da Çerkezköy’ün temsilcileri olduğunu ifade ederek, “güzel bir maç olmasını temenni ediyoruz. Çerkezköyspor da bizde Çerkezköy’ü temsil ediyoruz. Aramızda asla bir problem yok ve çıkıp maçımızı oynayacağız. Kazananın yolu açık olsun ve biz kazanmak için sahaya çıkacağız” diye konuştu.

 BAŞARI GELDİKÇE SEYİRCİ POTANSİYELİ DAHA DA ARTACAKTIR

Tek isteklerinin bir üst lige çıkmak olduğunu ifade eden Narçın, “Biz kendimiz üst lige çıkmak istiyoruz ama biz çıkamasak da bir Çerkezköy takımının üst ligde mücadele etmesi en büyük arzumuzdur. Çerkezköyspor takımının cezalı olmasından dolayı karşılaşma seyircisiz oynanacak. Bizler bu karşılaşmaya Çerkezköy halkının gelmesini çok isterdik. Bu güzel derbiyi halkımıza seyrettiremeyeceğiz. Başarı geldikçe inanıyoruz ki seyircide artacaktır. Seyirci desteğini her zaman arkamızda hissetmek istiyoruz” dedi.

KAZANAN KİM OLURSA OLSUN KARŞI TARAFIN ELİNİ SIKIP TEBRİK ETMELİDİR

Murat Narçın’ın konuşmasını tamamlamasının ardından konuşan Teknik Direktör Suat Akdereli ise, “Bizim için her maç ayrıdır. Bütün rakiblerimize  saygı duyuyoruz. Çıkıp oyunumuzu oynayacağız. İyi hazırlandık ve galip gelmek istiyoruz. Çorluspor 1947 maçı bizim için çok zor geçti. Oyuncularımız her arkaya düştüklerinde oyunu dengeye getirdikleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ettik. Bu hafta bizim için çok önemli bir maç. Her takıma saygı duyduğumuz gibi Çerkezköyspor takımına da saygı duyuyoruz. Sahada  centilmence bir karşılaşma olmasını istiyoruz. Oyuncuların birbirine saygılı olmasını temenni ediyoruz. Kazanan taraf kim olursa karşı tarafın elini sıkar ve yoluna devam eder” açıklamasında bulundu.

YARIN Kİ MAÇIN SEYİRCİSİZ OLMASI ÇOK ÜZÜCÜ BİR DURUM

1911 olarak bu sene hiçbir takımla husumetlerinin olmadığının altını çizen Akdereli, “Herkes bizim rakibimiz ve dostumuzdur. Sonuç ne olursa olsun her şeye göğüs gerebiliriz. Kazanmak ve yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu sene Allah’ın izniyle BAL liginde 1911 Çerkezköyspor’u görmek tek temennimizdir. Karşılaşmanın taraftarsız oynanması Çerkezköy halkı için çok üzücü bir olay. Keşke herkes gelseydi de iki takımı seyretseydi. Taraftarın gelip maçı izlemesi en güzel olaydır ve seyircisiz bir karşılaşma da çok zevksiz oluyor. Çok yazık oldu keşke böyle olmasaydı. Yarın ki maç içinde şükürler olsun sakatımız yok ve tam kadro sahada ki yerimizi alacağız” ifadelerini kullandı.

EN İYİ ŞEKİLDE OYNAYARAK GALİBİYETLE AYRILMAK İSTİYORUZ

Defans oyuncusu Tuna Akgüneş de yaptığı açıklamada, geçen hafta oynanan Çorluspor 1947 karşılaşmasının çok zor geçtiğini belirterek, Çerkezköyspor karşılaşmasına çok iyi hazırlandıklarını ve sahadan galibiyet ile ayrılmak için en iyi şekilde mücadele edeceklerini ifade etti.

GALİBİYETİ TARAFTARIMIZA ARMAĞAN ETMEK İSTİYORUM 

Bir diğer defans oyuncusu İsmail İnan ise, her maç gibi   Çerkezköyspor karşılaşmasının da kendileri açısından çok önemli olduğunu ifade ederek, “Lige başlarken her maçın bizim için aynı olacağını ve her maçtan galibiyetle ayrılmak adına elimizden geleni yapacağımızı söylemiştik. Bu karşılaşma için çok iyi hazırlandığımızı düşünüyoruz ve sahaya çıkarak elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtarak 9.haftayı galibiyetle kapatmak istiyoruz. Karşılaşma seyircisiz oynanacağı için üzülsek de alacağımız galibiyeti yinede biran olsun bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz” dedi.

İLK YARIYI LİDER TAMAMLAMAK İSTİYORUZ

Düzenlenen basın toplantısında son olarak konuşan Çorluspor 1947 karşılaşmasının yıldızlarından Gürel ise, “Her maça aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz ve bu karşılaşma benim gözümde derbi değil normal bir karşılaşmadır. Sahaya çıkarak oyunumuzu oynayacağız ve inşallah da kazanacağız. İlk yarıyı lider tamamlamak istiyoruz ve inşallah bu isteğimizi de gerçekleştireceğiz. Nasip olursa bu haftada gol atmak istiyorum. 1947 karşısında attığım gol keşke galibiyet golü olsa daha mutlu olurdum ama buna da şükür” açıklamasında bulundu. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.