1911’den 4 oyuncu Plaj Futbol Takımı’nda

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından organize edilen Garanti Plaj Futbol Ligine 1911 Çerkezköyspor takımının 4 oyuncusu çağırıldı. 4 oyuncunun yanı sıra Plaj Futbol Takımının Yardımcı Antrenörlüğünü de E9 Sports’un ortaklarından ve hocası Gürkan Orhun yapıyor. Beşiktaş Plaj Futbol Takımı adına turnuvaya katılan 4 oyuncumuz yer aldığı takım ilk maçını Cuma akşamı saat 19.00’da oynadı.

1911’den 4 oyuncu Plaj Futbol Takımı’nda
01 Eylül 2014 Pazartesi 07:01

OYUNCULARIMIZA GELEN TEKLİF BİZLERİ MUTLU ETTİ
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Garanti Plaj Futbol Ligine Çerkezköy’den 4 oyuncu ve bir yardımcı antrenör katıldı. Plaj futbolu hakkında bilgi veren 1911 Çerkezköyspor Basın sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu, “Oyuncularımızdan Şafak Torin, Gökhan Küçük, Tolga Aşçı ve Bahadır Aydınoğlu gelen teklif üzerine turnuvada Beşiktaş Plaj Futbol Takımı kadrosunda yer alacaklar. Oyuncularımızın yanı sıra E9 Sports’un ortaklarından ve hocası Gürkan Orhun’da takımın yardımcı antrenörlüğü görevini üstleniyor. Oyuncularımıza büyük bir kulüpten gelen teklif bizleri son derece mutlu etti. Umarım oyuncularımızın yer aldığı Beşiktaş Plaj Futbol Takımı iyi bir başarı yakalayarak Çerkezköy’ümüzün de adını duyurmuş olurlar” dedi.
İLK MAÇI CUMA GÜNÜ OYNADILAR
Beşiktaş Plaj Futbol Takımının turnuvadan şampiyon olarak ayrılmasının ardından Türkiye Şampiyonasına katılacaklarını sözlerine ekleyen Çolakoğlu, “4 oyuncumuzun yer aldığı Beşiktaş Plaj Futbol Takımı ilk maçını Cuma akşamı saat 19.00’da oynadı. İzmir’in Dikili ilçesinde düzenlenen Plaj Futbol Turnuvasında 8 takım yer alırken, oyuncularımızın bulunduğu takım turnuvadan şampiyon olarak ayrılmaları halinde Türkiye Şampiyonasına orada da başarılı oldukları taktirde İtalya’da düzenlenecek olan Şampiyonlar Ligine katılmaya hak kazanacaklar” açıklamasında bulundu.
OYUNCULARIMIZIN BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUZ
1911 Çerkezköyspor Basın sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu konuşmasının sonunda ise, “Beşiktaş Plaj Futbol Takımı 3 gün arka arkaya maç yapacak ve bizlerinde tek arzusu 4 oyuncumuzun yer aldığı Beşiktaş takımının büyük bir başarı elde ederek Türkiye Şampiyonasına kalmalarıdır. Düzenlenen turnuva kapsamında takımımızın başarılı isimleri olan Şafak Torin, Gökhan Küçük, Tolga Aşçı ve Bahadır Aydınoğlu’nun ellerinden gelen mücadeleyi sergileyerek başarılı olacaklarına inanıyoruz” diye konuştu.
PLAJ FUTBOL TAKIMI OYUNCULARI
Beşiktaş Plaj Futbol Takımının kadrosunda 12 oyuncu yer alırken, bu oyuncuların isimleri de kaleciler Şevki Erdoğan ile Seyedpeyman Hosseinilargani, defans oyuncuları Berkant Aydemir, Rui Flipe Coimbra, Seçkin Sezgin, Servet Ağaç, orta saha oyuncuları Bahadır Aydınoğlu, Gökhan Küçük ve Forvet oyuncuları da Şafak Torin, Tolga Aşçı, Emre Coşkunses ile Bruno Malias Mendes’

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.