1911’den Gazetecilere forma jesti

1911 Çerkezköyspor Kulübü yöneticileri takım oyuncularının maçlarda giyecekleri formalardan Çerkezköy’de görev yapan Basın mensuplarına birer adet hediye ederek büyük bir jest yaptılar. Gazetecilere hediye edilen formaların arka kısmında da her gazetecinin adı ve soyadı yer alıyor.

1911’den Gazetecilere forma jesti
19 Eylül 2014 Cuma 07:16

GAZETECİLERE FORMA JESTİ
Süper Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor Kulübü lig öncesi hazırlıklarına hız kesmeden devam ederken, kulüp yöneticileri idman çalışmalarını takip eden Basın mensuplarına üzerlerinde kendi isimleri yazan birer forma hediye ederek jest yaptılar.
FORMALARDA GAZETECİLERİN İSMİ YAZIYOR
1911 Çerkezköyspor Genel kaptanı Melih Gedikoğlu ile Basın sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu, önceden basın mensupları için özel hazırlatılan formaları idmanı takip etmeye gelen gazetecilere takdim ettiler. Çerkezköy’de ki gazetelerde görev yapan Emrah Çoğalan, Uğur Can Avcılar, Gökhan Babayiğit, Uğur Arslan, Ahmet Kardeş, Faik Onur Kaya, Murat Yakar ve Volkan Kuru’ya hediye edilen formaların arka kısmında da her gazetecinin adı ve soyadı yer alıyor.
YÖNETİCİLERE TEŞEKKÜR ETTİLER
Yapılan forma hediyesinin ardından basın mensupları başta kulüp başkanı Murat Narçın, Genel Kaptan Melih Gedikoğlu ve Basın sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu olmak üzere tüm yöneticilere teşekkür ettiler. Her gün haber için fotoğraf makinesinin denklaşörüne basan gazeteciler bu sefer kendilerine hediye edilen formalarla objektiflere poz verdiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.