1911’den gözdağı

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de mücadele eden temsilcimiz 1911 Çerkezköy Spor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Babaeski Spor’la yaptığı hazırlık maçından 2 – 1 galip ayrıldı. Zorlu hava şartları ve zeminde bir üst lig temsilcini mağlup eden temsilcimiz rakiplerine gözdağı verdi

1911’den gözdağı
19 Ocak 2016 Salı 17:33

MUZO’DAN GEÇİT YOK

Babaeski Spor sahasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçilirken, taraflar ilk 45 dakikada gol vuruşunu yapamadı. İlk yarının en önemli pozisyonu ise 1911 Çerkezköy Spor’un tecrübeli kalecisi Muzaffer Kurt’un, karşılaşmanın 15. dakikasında Babaeski Spor’un kullandığı penaltı vuruşunu kurtarması oldu.

55. DAKİKADA GERİYE DÜŞTÜK

Karşılaşmada baştan sona rakibine karşı üstün bir futbol sergileyen 1911 Çerkezköy Spor, 55. dakikada serbest vuruştan gelen bir golle 1 – 0 geriye düştü. Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran temsilcimiz Deniz Sert ve Salih İzmirli ile gol pozisyonlarına girse de rakip kaleciyi bir türlü geçemedi.

YENİ TRANSFER BERABERLİĞİ SAĞLADI

Mücadelede dakikalar 70’i gösterirken 1911 Çerkezköy Spor adına beraberlik golü geldi. Sol kanattan gelen pasta yaklaşık 30 metreden sert ve düzgün bir vuruş yapan yeni transfer Tezcan, karşılaşmaya dengeyi getiren golü kaydetti.

DENİZ KAFAYI KULLANDI

Karşılaşmanın 85’inci dakikasında bu defa sağ kanattan gelişen atakta Oğuz Kaptan’ın ortasına güzel bir kafa vuruşu yapan Deniz Sert, takımını 2 – 1 öne geçirdi. Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmayınca temsilcimiz 1911 Çerkezköy Spor sahadan 2 – 1’lik galibiyetle ayrıldı.

“ZORLU HAVA VE ZEMİNDE OYNAMAK İSTEDİK”

1911 Çerkezköy Spor Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Savaş, yapılan hazırlık maçı hakkında değerlendirmelerde bulunarak, “Devre arası olması nedeniyle, gerek ikinci yarıya hazırlık gerekse takımın gücünü görmek adına Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Babaeski spor ile hazırlık maçı oynamak istedik. Maçı Babaeski’de oynamak istememizin sebebi ise bildiğiniz gibi ikinci yarıda daha zor hava şartlarında ve daha kötü zeminlerde oynayacağız. Babaeski de bölgenin hava şartları en zorlu ilçelerinden biri. Bu sayede takımımızın zorlu hava şartlarında nasıl mücadele edeceğini önceden görmek istedik.” diye konuştu.

“RAKİBE ÇOK FAZLA POZİSYON VERMEDİK”

Takıma devre arasında katılan Tezcan ve Emre’nin göstermiş olduğu performanstan da memnun olduklarını dile getiren Savaş, “Teknik heyetimiz, tüm futbolcularımıza şans vermeye çalıştı. Oyuncularımız da kendilerine verilen şansı çok iyi kullandı. Rakibe çok fazla pozisyon vermedik ve maçı 2-1 kazandık. Daha farklı da kazanabilirdik ama girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik.” dedi.

 “LİGİ ŞAMPİYON OLARAK TAMAMLAYACAĞIMIZA DA GÖNÜLDEN İNANIYORUM”

24 Ocak Pazar Günü Mustafa Uğraş Stadı’nda Muratlı Belediye Spor’la oynayacakları karşılaşmayla ligin ikinci yarısına başlayacaklarını dile getiren Savaş, “Ligin ikinci yarısı için tüm rakiplerimize başarılar diliyor, sakatlıksız bir lig temenni ediyorum. Fakat ne olursa olsun tüm maçlarımızı kazanıp, ligi şampiyon olarak tamamlayacağımıza da gönülden inanıyorum.” diye konuştu. Muzaffer Savaş ayrıca, “Saray Belediye Spor maçında aldığımız 2 maç seyircisiz oynama cezasından dolayı bu maça da taraftar giremeyecek. Cezamızı bu maçla birlikte tamamlıyoruz.” açıklamalarında bulundu.

TRANSFERDE İNCE ELEYİP SIK DOKUYORLAR

Devre arası transfer döneminin 16 Şubat’ta sona ereceğini belirten Muzaffer Savaş, “Şu ana kadar sadece Tezcan Karabulut ve Emre Morgil transferlerini bitirdik. Bunun dışında takip ettiğimiz birkaç futbolcu daha var. Transfer takvimi 16 Şubat’a kadar devam edecek. Takımımızı zora sokmayacak şekilde iki iyi transfer daha yapmak istiyoruz. Takip ettiğimiz oyuncular var. Takıma katkı sağlayabilecek oyuncularla ihtiyaç duyulan bölgelere takviye yapmayı planlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.