1911'den müthiş geri dönüş 2-2

Süper Amatör Lig'de dördüncü hafta mücadelesinde deplasmanda Sitespor ile karşılaşan 1911 Çerkezköyspor ilk yarısını 2-0 mağlup kapattığı karşılaşmanın ikinci yarısında Şafak'ın ayağından bulduğu 2 golle deplasmandan 1 puan ile ayrıldı

1911'den müthiş geri dönüş 2-2
18 Kasım 2014 Salı 08:09

SİTESPOR İLE KARŞILAŞTIK

Süper Amatör Lig'in dördüncü haftasında Sitespor ile Kapaklı Şehir Stadyumunda karşı karşıya gelen temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor sahaya Muzaffer, Tolga, Ziya, İsmail, Tuna, Vedat, Oğuz, Onur, Şafak, Bahadır ve Ufuk 11'ile çıkarken, Sitespor Mert, Onur, Semih, Naim, Fevzi, Volkan, Tolga, Fırat, Mustafa, Fahrettin ve Mert 11'i ile çıktı.

SİTESPOR 4. DAKİKADA 1-0 ÖNE GEÇTİ

Sitespor ile 1911 Çerkezköyspor arasında oynanan mücadelede maçın başlama düdüğü ile birlikte oyuna hızlı başlayan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor rakip yarı sahada çok adamla pozisyon aradı. Maçın 4. dakikasında gelişen bir kontra atakta Sitespor Tolga ile topu buluşturdu. Tolga'nın pasında Fahrettin ceza sahası içinde topla buluştu ve plase vuruşla kaleci Muzaffer'in sağından topu ağlarla buluşturarak durumu 1-0'a getirdi.

NET GOL POZİSYONLARI YAKALADI

Erken gelen golün ardından temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor çabuk toparlandı ve rakip yarı sahada topla oynamaya başladı. Oğuz, Şafak ve Ufakla net gol pozisyonları yakalayan 1911 Çerkezköyspor bu fırsatlardan yararlanamadı. Dakikalar 10'u gösterdiğinde Oğuz’un ceza sahası dışından attığı şut kaleyi bulmazken, 16. dakikada sol kanattan güzel çalımlar ile ceza sahasına giren Oğuz topu Şafak'a verdi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Şafak topu kalecinin üzerine nişanladı.

İKİNCİ POZİSYONDA 2-0 OLDU

Kaçan pozisyonların ardından kontra ataklarla 1911 Çerkezköyspor kalesine yüklenen Sitespor dakikalar 17'yi gösterdiğinde Tolga Şen'in ceza sahası  içinde yaptığı düzgün bir vuruş ile skoru 2-0'a getirdi.

1911 ÜSTÜN OYNADI

Kalesinde ikinci golü gören 1911 Çerkezköyspor rakip yarı sahaya iyice yerleşti ve gol arayışlarına devam etti. Dakikalar 24'ü gösterdiğinde Sitespor'lu Semih'in Tolga'ya yaptığı müdahaleyi sarı kartla cezalandıran maçın hakemi serbest vuruş verdi. Serbest vuruşta topun başına geçen Bahadır'ın ortasına iyi yükselen Şafak'ın kafa şutu kalecide kaldı. Gelişen bir başka 1911 Çerkezköyspor atağında faulle durdurulan 1911 Çerkezköyspor'lu oyuncular serbest vuruşu kullanmak isterken rakip oyuncu Mustafa Dündar duran topa vurduğu için sarı kart gördü. Rakip sahada kendi futbolunu kabullendiren 1911 Çerkezkösypor bulduğu pozisyonlardan yararlanamadı.

GÜRELİN OYUNA GİRMESİYLE DAHA DA ETKİLİ OLDUK

Dakikalar 35'i gösterdiğinde taktiksel anlamda ilk hamle temsilcimizden geldi. 35. dakikada Ufuk'un yerine Gürel oyuna dahil oldu. Gürel'in girmesiyle daha da etkili olmaya başlayan 1911 Çerkezköyspor 37. dakikada net fırsat buldu. Orta sahada topu alan ve hücum yönüne göre sağ kanattan seri çalımlara ceza sahasına giren Oğuz Kaptan'ın vuruşu üst ağlarda kaldı.

İLK YARI 2-0 BİTTİ

İlk 45 dakika'da Sitespor bulduğu iki kontra atak sonucu skoru 2-0'a getirirken, 1911 Çerkezköyspor'un atakları sonuç vermedi ve ilk yarı 2-0'lık skorla sona erdi.

1911 İKİNCİ YARIDA YİNE ETKİLİYDİ

Maçın ikinci yarısının başlama düdüğü ile maça hızlı başlayan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor, ilk tehlikeli pozisyonunu 49. dakikada ikinci yarının başlamasıya Onur'un yerine giren Musa ile buldu. Sol kanatta topla buluşan Gürel'in ceza sahasına kat ederek çıkardığı ortada topla buluşan Şafak yakaladığı pozisyondan yararlanamadı.

ŞAFAK SERT ŞUTU İLE DURUMU 2-1 YAPTI

Mücadelenin 62. ve 63. dakikasında Sitespor kalesini abluka altına alan temsilcimiz yıldız santraforu Şafak ile net fırsatlardan yararlanamadı. Dakikalar 67'i gösterdiğinde ceza sahası dışında topla buluşan Şafak önündeki rakibini geçti. Rakibini geçen Şafak'ın sert şutu filelerle buluşunca skor 2-1'e geldi. Golün ardından daha da çok rakip kalede baskısını arttıran temsilcimiz Sitespor'a top yaptırmadı.

ZİYA ÇIKTI, KÜÇÜK GİRDİ

79. Dakikada bir hamle daha yapan 1911 Teknik ekibi Ziya'yı oyundan alarak sahaya Gökhan Küçük'ü sürdü. Gökhan oyuna girer girmez maruz kaldığı faul pozisyonuna itiraz ettiği için sarı kart gördü.

ŞAFAK DURUMU 2-2 YAPTI

Mücadelenin son dakikalarında heyecan üst seviye yaparken 1911 Çerkezköyspor son dakikaya kadar oyundan kopmadı. Dakikalar 89'u gösterdiğinde Oğuz Kaptan hücum yönüne göre sol kanattan ceza alanına girdi. Ayağından fazla açtığa topa ters müdahalede bulunan Sitespor'lu savunma oyuncuları meşin yuvarlığı havalandırdı. Kaleci Mert'in topa müdahalesi etkisiz kalınca boşta kalan topu fırsatçılığını kullanan Şafak kafa vuruşu ile ağlara göndererek takımının ve kendisinin 2'nci golüne imza attı.

İKİ TAKIMDA 1 PUAN ALDI

Skor olarak geriden gelen ve son dakikaya kadar puan kovalayan 1911 Çerkezköyspor sahadan istediği puanı alarak haftayı 1 puanla kapadı.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.