1911’den yarım düzine

Süper Amatör Lig’ine iddialı başlamak isteyen 1911 Çerkezköyspor takımı hafta sonu Edirne Tuncaspor takımıyla karşı karşıya geldi. 1911 Çerkezköyspor ilk hazırlık maçında rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyarak sahadan 6-1’lik üstünlükle ayrıldı. 1911’in gollerini Şafak Torin (3), Ufuk Torin, İsmail İnan ve Musa Vatansever kaydetti

1911’den yarım düzine
23 Eylül 2014 Salı 08:05

GOL PERDESİNİ ŞAFAK AÇTI
Pazar günü Edirne’de oynanan karşılaşmada 1911 Çerkezköyspor ilk hazırlık maçında Edirne Süper Amatör Lig ekiplerinden Tuncaspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya hızlı başlayan temsilcimiz kontra ataklarla rakip kalede  etkili olurken, ilk golü de Şafak ile bulmayı başardı. Golün ardından 1911 Çerkezköyspor takımı baskısını artırmaya çalışırken, rakip Tuncaspor takımı da kontra ataklarla beraberlik golünü aradı.

ŞAFAK HAT-TRİCK YAPTI

Tuncaspor takımı geliştirdiği ataklar sonucunda aradığı beraberlik golünü bulurken, 1911 Çerkezköyspor takımından cevap gecikmedi. Bir kez daha sahneye çıkan Şafak Torin takımını önce geçiren golü kaydederek skoru 2-1’e taşıdı. Baskılı bir oyun ortaya koyan temsilcimiz sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alırken, ilk devrenin sonlarında sahneye bir kez daha çıkan Şafak Torin takımının üçüncü golünü kaydederek hat-trick yaptı.

İLK DEVRE 3-1’LİK SKORLA TAMAMLANDI
İlk devrede başka gol olmayınca temsilcimiz soyunma odasına 3-1’lik skorla gitmeyi başardı. Karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı bir başlangıç yapan temsilcimiz İsmail İnan ile dördüncü golü bularak aradaki farkı 3’e yükseltti. Rakip takım Tuncaspor ise ani ataklarla temsilcimizin kalesine yüklenerek gol aradı. Yakaladığı atakları değerlendiremeyen Tuncaspor takımı kendi yarı alanına eli boş dönmek zorunda kaldı.

SON SÖZ MUSA’DAN GELDİ
Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinden baskısını artıran 1911 Çerkezköyspor takımı aradaki farkı açmak için geliştirdiği ataklar sonucunda Ufuk Torin ile beşinci golü bularak skoru 5-1’e taşımayı başardı. Takımın emektarlarından Musa Vatansever’de attığı golle son sözü söyleyen isim oldu. Temsilcimiz çıktığı ilk hazırlık maçında rakibini adeta bozguna uğratırken, lige de hazırım mesajı vermiş oldu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN 


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.