2 bin 513 öğrenci fiş getirdi

Yeni yetişen nesillerde vergi bilincini oluşturmak ve belge alma alışkanlığını kazandırmak amacıyla Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından ikincisi düzenlenen 'Ülkemi Seviyorum, Belgemi Alıyorum' kampanyası sona ererken, bu kampanyaya Çerkezköy'den 2513 öğrenci başvuruda bulundu.

2 bin 513 öğrenci fiş getirdi

1 Kasim tarihinde baslatilan 'Ülkemi Seviyorum, Belgemi Aliyorum' kampanyası sona ererken 2513 öğrenci 100'er adet fiş toplayarak Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürlügü'ne teslim ettiler.

Çerkezköy'deki ögrencilerin kampanyaya büyük ilgi gösterdigini belirten Vergi Dairesi Müdürlügü yetkilileri, "Yeni yetisen nesillerde vergi bilincini olusturmak ve belge alma alışkanlıgını kazandırmak amacıyla Vergi Dairesi Baskanlıgımız tarafından ikincisi düzenlenen 'Ülkemi Seviyorum, Belgemi Aliyorum' kampanyasına Çerkezköy'lü öğrenciler büyük ilgi gösterdi. 1 Kasım tarihinde baslatılan kampanyaya 2513 öğrenci topladıkları fisleri teslim ederek katıldılar" dedi.

HALEN FİŞ GETİREN ÖĞRENCİLER VAR

Kampanyanın bitmesini bilmeyen öğrencilerin hala fiş getirmeye devam ettiğini belirten Vergi Dairesi Müdürlügü yetkilileri, "Kampanyamıza beklenenin üstünde katılım oldu. 2513 öğrenci toplam 251300 fiş toplayarak Dairemize teslim ettiler. Kampanyamız sona erdi ama hala öğrenciler fiş getirmeye devam ediyorlar" dedi.

ÇEKİŞİLLER 20 MART'TA

Çekilişin Mart ayı içerisinde yapılacağını belirten Vergi Dairesi yetkilileri, "Kampanyaya katılan öğrencilere verilen Örnek Vatandaslık Kartı üzerine bulunan numaralar çekiliş numarası olarak esas alinacaktır. Çekilişler ise 20 Mart tarihinde yapılacak. Ve her il için ayrı ayrı çekiliş yapılacak. Tekirdağ genelinde fiş toplayarak kampanyaya katılan ögrenciler arasında yapılan çekilişte 1 dizüstü bilgisayar, 2 masaüstü bilgisayar, 5 dijital fotoğraf makinesi ve 10 adet de bisiklet verilecek. Çekiliş sonuçları 21 Mart tarihinde www.gib.gov.tr adlı internet sitesinde yayınlanacak" dedi.

HEDİYELER 1-30 MAYIS TARİHLERİ ARASINDA VERİLECEK

Yapılan çekilişte hediye almaya hak kazanan talihliler 1-30 Mayıs tarihleri arasında hediyelerini almazsalar, almayanlar haklarını kaybedecekler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.