2 bin 584 öğrenciye okul malzemesi dağıtıldı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı başlaması nedeni ile ilkokul birinci sınıfa yeni başlayan 2 bin 584 öğrenciye çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı

2 bin 584 öğrenciye okul malzemesi dağıtıldı
28 Eylül 2016 Çarşamba 09:23

2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın başlaması nedeni ile Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından ilkokula yeni başlayan Çerkezköy genelindeki toplam 2 bin 584 öğrenciye çanta ve kırtasiye malzemesi hediye etti.
 
TÜM BİRİNCİ SINIFLARA DAĞITILIYOR
 
Çerkezköy merkez ile Kızılpınar ve Veliköy Mahallelerindeki okullarda eğitim ve öğretime yeni başlayan tüm öğrencilere Çerkezköy Belediyesi olarak çanta ve kırtasiye yardımı yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, "Öğrencilerimize dağıtılacak olan çanta ve kırtasiye malzemelerinin okul yönetimlerine teslimin ettik ve okul idareleri teslim ettiğimiz çanta ve kırtasiye malzemeleri bugünden itibaren eğitim ve öğretim hayatına yeni başlayan yavrularımıza dağıtmaya başladı. Çerkezköy Belediyesi olarak bu yıl 1341 erkek ve 1243 kız öğrencimize çanta ve kırtasiye seti hediye edeceğiz" dedi.
 
5 İLKOKULU ZİYARET ETTİ

İnci Narin Yerlici, Mevlana, Tepe, Kızılpınar Atatürk ve Veliköy İlkokullarını ziyaret eden Belediye Başkanı Vahap Akay, okul idarecileri ile de görüşerek okulların talep ve sıkıntılarını dinledi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
veli - 8 yıl önce
Okullarda bulunan ihtiyaç sahibi öğrenciler tespit edilerek onların gıda giyecek eğitim yakacak gibi temel ihtiyaçları karşılanmasını akıl edin bence. Sırf reklam olsun diye çantası olana çantası kalemi defteri olanlara kırtasiye hediye etmişsiniz faydasız boş işler.