2 bin 850 öğrenciye kırtasiye malzemesi verildi

Çerkezköy Belediyesi tarafından ilçe genelinde ilkokula yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerine çanta ve kırtasiye malzemesi hediye edildi

2 bin 850 öğrenciye kırtasiye malzemesi verildi
29 Eylül 2015 Salı 15:18

ÇERKEZKÖY GENELİNDEKİ OKULLARDA DAĞITILDI

28 Eylül Pazartesi günü başlayan 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı dolayısı ile Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından ilkokula yeni başlayan Çerkezköy genelindeki toplam 2 bin 850 öğrenciye çanta ve kırtasiye malzemesi hediye edildi.

TÜM BİRİNCİ SINIFLARA DAĞITILIYOR

Çerkezköy merkez ile Kızılpınar ve Veliköy Mahallelerindeki okullarda eğitim ve öğretime yeni başlayan tüm öğrencilere Çerkezköy Belediyesi olarak çanta ve kırtasiye yardımı yaptıklarını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Öğrencilerimize dağıtılacak olan çanta ve kırtasiye malzemelerinin okul yönetimlerine teslimin ettik ve okul idareleri teslim ettiğimiz çanta ve kırtasiye malzemeleri bugünden itibaren eğitim ve öğretim hayatına yeni başlayan yavrularımıza dağıtmaya başladı.” dedi.

BAŞKAN AKAY 2 OKULU ZİYARET ETTİ

Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ve Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi emekli öğretmen Uğur Erem ile birlikte Kızılpınar Atatürk İlkokulu ve Mevlana İlkokulu’nu ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 28 Eylül Pazartesi günü başlayan 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın öğrencilere ve eğitimcilere hayırlı ve uğurlu olması temennisinde de bulundu.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.