2 bin 960 öğrenciye kırtasiye malzemesi verildi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda ilkokula yeni başlayan ilçe genelindeki toplam 2 bin 960 öğrenciye çanta ve kırtasiye malzemesi hediye etti

2 bin 960 öğrenciye kırtasiye malzemesi verildi
22 Eylül 2017 Cuma 18:09

TÜM BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİNE DAĞITILDI
Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe merkezi ile Kızılpınar ve Veliköy Mahallelerindeki okullarda eğitim ve öğretime yeni başlayan tüm ilkokul öğrencilerine bu yıl da çanta ve kırtasiye yardımı yapıldı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Öğrencilerimize dağıtılacak olan çanta ve kırtasiye malzemelerinin okul yönetimlerine teslim ettik. Okul idarecileri de kendilerine teslim ettiğimiz çanta ve kırtasiye malzemelerini eğitim ve öğretim hayatına yeni başlayan yavrularımıza dağıtmaya başladı” ifadelerini kullandı.
1341 ERKEK VE 1243 KIZ ÖĞRENCİMİZE ÇANTA VE KIRTASİYE SETİ HEDİYE ETTİK
Çerkezköy Belediyesi olarak bu yıl 1341 erkek ve 1243 kız öğrenciye çanta ve kırtasiye seti hediye ettiklerini sözlerine ekleyen Çerkezköy Başkanı Vahap Akay, “ İnci Narin Yerlici İlkokulu’nda 243, Mevlana İlkokulu’nda 285, Tepe İlkokulu’nda 95, Kızılpınar Atatürk İlkokulu’nda 348, Kızılpınar İlkokulu’nda 454, Veliköy İlkokulu’nda 134, Atatürk İlkokulu’nda 238, Cumhuriyet İlkokulu’nda 134, Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde 14, Özel Gülerçin İlkokulu’nda 53, Recep Arif Gabralı İlkokulu’nda 101, Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu’nda 325 ve Şehit Mustafa Baykuş İlkokulu’nda da 250 olmak üzere toplam 2 bin 960 öğrencimize çanta ve kırtasiye hediye ettik” dedi. Başkan Vahap Akay, okul idarecileri ile de görüşerek okulların talep ve sıkıntılarını dinledi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.