2 bin öğrenci yarıştı

Çerkezköy Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından faaliyete geçirilen ve 3’üncüsü düzenlenen ‘Ben okurum Geleceğim Aydınlanır’ adlı kitap okuma kampanyasının, proje sınavı cumartesi günü yapıldı.

2 bin öğrenci yarıştı
22 Nisan 2019 Pazartesi 18:04

KİTAP OKUMA YARIŞI DÜZENLENDİ
Tepe Ortaokulu, Nurullah Narin Ortaokulu, Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu ve Ticaret Sanayi Odası Anadolu Lisesi’nde yapılan proje sınavında yaklaşık 2 bin öğrenci ter döktü. Sınavda, ortaokul öğrencileri Cahit Uçuk’un ‘Gümüş Kanat’, Şermin Yaşar’ın ‘Dedemin Bakkalı’, Süleyman Bulut’un ‘101 Deyim 101 Öykü’, Figen Gülü’nün ‘Amber’in Zaman Kapsülü’, Jack London’un ‘Beyaz Diş ve Natalie Babbitt’in ‘Ölümsüz Aile’ isimli kitaplarından sorumlu olurken, lise öğrencileri ise Mustafa Kutlu’nun ‘Beyhude Ömrüm’, Hasan Ali Toptaş’ın ‘Kuşlar Yasına Gider’, Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın ‘Gulyabani’, Sabahattin Ali’nin ‘Kuyucaklı Yusuf’, Cengiz Aytmatov’un ‘Toprak Ana’ ve Tarık Buğra’nın ‘Osmancık’ isimli kitaplarından sorumlu oldu.
ÖDÜL VERİLECEK
Proje sınavının değerlendirilmesinin ardından dereceye giren öğrenciler değerlendirilecek. Değerlendirmenin ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri Çerkezköy’ün Yıldızları ödül töreninde verilecek. Yarışmada 1, 2 ve 3’üncü olan öğrencilere ödül olarak yarım altın verilecekken,  4, 5 ve 6’ncı olacak öğrencilerin ödülü ise çeyrek altın olacak. 7, 8 ve 9’uncu olan öğrencilere de gram altın verilecek.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.