2 Bin YTL için son hafta

Çerkezköy Belediyesi tarafından kültürel etkinlik çerçevesinde düzenlenen ve 2 bin YTL ödüllü olan fotoğraf yarışmasının başvuru süresinin tamamlanmasına 1 hafta kaldı. Çerkezköy ve beldelerinden çekilecek ya da daha önce çekilmiş fotoğraflarla katılınabilecek olan yarışmaya başvurular 7 Eylül tarihine kadar devam edecek.

2 Bin YTL için son hafta
31 Ağustos 2007 Cuma 09:36

Çerkezköy Belediyesi'nin fotoğraf sanatını desteklemek amacı ile düzenlediği 2 bin YTL ödüllü fotoğraf yarışmasına şu ana kadar 30 kişi başvuruda bulundu.

FOTOĞRAF YARIŞMASININ ŞARTLARI ŞU ŞEKİLDE

Günlük hayat ya da Çerkezköy ve beldelerinden çekilecek herhangi bir fotoğraf ile katılmak isteyen herkesin yarışmaya katılabileceğini belirten Çerkezköy Belediye yetkilileri, "Düzenlemiş olduğumuz fotoğraf yarışmasına şu ana kadar 28 kişi başvuruda bulundu. Yarışmaya katılmak isteyen herkes Çerkezköy ve beldelerinden çekeceği ya da daha önce çekmiş olduğu bir fotoğraf ile katılım formunu doldurarak yarışmaya katılabilir" şeklinde açıklamada bulundular. Çerkezköy Belediyesi'nin kültürel ve sanatsal etkinlik amaçlı düzenlediği 1. Fotoğraf Yarışması Şartnamesi Belediyenin http://www.cerkezkoy.bel.tr adresinden incelenebilir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.