2. DÖNEM KURSLARI DEVAM EDİYOR

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından her yıl gerçekleştirilen Yaz Spor Okullarının 2. dönemi Futbol, Basketbol, Kort Tenis, Masa Tenisi, Güreş, Halk Oyunları, Voleybol, Okçuluk, İşaret Dili, Satranç, Kick Boks, Badminton ve Karate eğitimleri ile devam ediyor.

2. DÖNEM KURSLARI DEVAM EDİYOR
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
28 Ağustos 2021 Cumartesi 11:31


Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl 560 kursiyerin katılımıyla 7.’si düzenlenen Yaz Spor Okullarında 2. Dönem kursları devam ediyor.
 
İKİNCİ DÖNEM KURSLARI 3 EYLÜL’DE SONA ERECEK
Bu yıl 7.’si düzenlenen ve 560 kursiyerin kayıt yaptırdığı Yaz Spor Okullarının iki dönem halinde yapıldığını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yaz Spor Okullarımızın 1. Dönemi 26 Temmuz Pazartesi günü başladı ve 13 Ağustos Cuma günü sona erdi. 16 Ağustos Pazartesi günü başlayan 2. dönem kurslarımız ise 3 Eylül Cuma günü sona erecek” dedi.
KURSLAR NEREDE VERİLİYOR?
Ücretsiz olarak düzenlediğimiz ve konusunda uzman eğitmenler tarafından eğitimlerin verildiği Yaz Spor Okullarımızda Futbol, Basketbol, Masa Tenisi, Güreş, Halk Oyunları, Voleybol, Okçuluk, Kick Boks, Badminton ve Karate kursları 29 Ekim Spor Kompleksimizde; Kort Tenis kursu Tepe Piknik Alanı Tenis Sahasında; İşaret Dili kursumuz Belediye Hizmet  Binamızda, Satranç kursumuz ise Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezimizde veriliyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.