2. DÖNEMİ ÇOCUK ATÖLYESİ SONA ERDİ

Çerkezköy Belediyesi 2. Dönem Çocuk Atölyesi 5-6 yaş arasında toplam 65 çocuğun katılarak 4 farklı branşta eğitim aldığı 2. Dönem Çocuk Atölyesi düzenlenen sertifika töreni sona erdiği.

2. DÖNEMİ ÇOCUK ATÖLYESİ SONA ERDİ
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
08 Temmuz 2022 Cuma 10:56

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde 5-6 yaş arası 65 çocuğun katılımı ile açılan 2. Dönem Çocuk Atölyesi’ni tamamlası nedeniyle konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Atatürk Kültür Merkezimizde 60-72 ay aralığındaki çocuklarımız için açtığımız Çocuk Atölyemizde Yaratıcı Drama, Akıl ve Zeka Oyunları, Yaratıcı Resim ile STEM (Bilim, Teknoloji, Matematik ve Mühendislik) branşlarında ücretsiz eğitimler verildi. Konusunda uzman eğitmenler tarafından verilen kurslarımızda çocuklarımız hem eğlenerek, hem de öğrenerek güzel vakit geçirdiler” dedi.

65 ÇOCUK 2. DÖNEMİ TAMAMLADI

Akay, “Atatürk Kültür Merkezi’nde okul öncesi Çocuk Atölyemizde 2. Dönem eğitimlerimizi tamamladık. Bu vesile ile çocuklarını bizlere güvenerek emanet eden velilerimize ve Çocuk Atölyemizde görev alan eğitmenlerimize teşekkür ediyor, minik yavrularımıza başarılı bir eğitim-öğretim hayatı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Çocuk Atölyesinin 2. Dönemini bitiren çocuklara sertifikaları verilirken; çocukların kurs süresince yaptığı eserler de kendilerine hediye edildi. Ayrıca Down sendromlu İnci’nin hayat hikayesini konu alan ‘Downsendrella’ adlı kitap da Çocuk Atölyesini tamamlayan çocuklara hediye edildi. Programda ayrıca, çocukları için Atatürk Kültür Merkezimizde düzenlenen sertifika törenine katılan veliler, yanlarında getirdikleri kıyafetleri, Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi'nde bulunan El Ele Butik Mağazamıza bağışlamak amacıyla belediye çalışanlarına teslim ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.