2 minik Kasparov Çerkezköy’ü Antalya’da temsil ediyor

24-30 Ocak tarihleri arasında, Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası'nda İlçemizi Tepe İlkokulu öğrencileri ve Çerkezköy Belediyesi Satranç Takımı sporcuları Efsun Yakut ile Hüseyin Efe Gökçe temsil ediyor. Türkiye’nin çeşitli illerinden 1567 satranç sporcusunun katıldığı turnuvada 2 minik kasparov olan Yakut ve Gökçe Çerkezköy’ü Antalya’da temsil ediyor

2 minik Kasparov Çerkezköy’ü Antalya’da temsil ediyor
27 Ocak 2015 Salı 18:20

 ÇERKEZKÖY’Ü YAKUT VE GÖKÇE TEMSİL EDİYOR

Türkiye Küçükler Satranç Turnuvası Antalya’da düzenleniyor. 24-30 Ocak tarihleri arasında Starlight Convetion Center Thalasso & Spa Otel'de gerçekleştirilen Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası'nda ilçemizi, Tepe İlkokulu öğrencileri ve Çerkezköy Belediyesi Satranç Takımı sporcuları Efsun Yakut ile Hüseyin Efe Gökçe temsil ediyor.

TURNUVA DA 1567 SPORCU YER ALIYOR

7 - 12 yaşları arasındaki sporcuların katıldığı Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası'nda bu yıl toplam 1567 satranç sporcusu yer alıyor. Türkiye Satranç Federasyonu Çerkezköy İlçe Temsilcisi Remzi Yakut turnuva hakkında yaptığı açıklamada, “Bu yıl ki Türkiye Şampiyonası'na, Çerkezköy'den Efsun Yakut ve Hüseyin Efe Gökçe olmak üzere iki sporcumuzla katılıyoruz. Gönül isterdi ki daha fazla sporcumuzla bu şampiyona da yer alabilelim. Ancak bazı aksaklıklar ve imkansızlıklar dolayısıyla en az beş, altı sporcu ile katılacağımız turnuvaya iki sporcumuzla gelebildik” dedi.

BUNDAN SONRA DAHA FAZLA SPORCU İLE KATILMAK İSTİYORUZ

Antalya’da düzenlenen satranç turnuvasında iki minik sporcunun Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil edeceklerini belirten Remzi Yakut, “Buna yürekten inanıyorum. Gelecek turnuvalarda daha fazla desteğe ihtiyacımız var ve daha fazla sporcumuz ile bu tür turnuvalarda yer almak istiyoruz” açıklamasında bulundu.

ÇERKEZKÖY GAZETESİ OLARAK BAŞARILAR DİLİYORUZ

Biz de Çerkezköy Gazetesi olarak ilçemizi Türkiye Şampiyonasında temsil eden küçük sporcularımız, Efsun Yakut ve Hüseyin Efe Gökçe ile Antrenörleri Remzi Yakut’a başarılar diliyoruz. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.