2. ve 3. Çerkezköy'den

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun her yıl Hayrabolu Ayçiçek festivali ile birleştirdiği Türkiye Motokros şampiyonasında yarışan Mehmet Okuyan şampiyonayı üçüncü bitirerek kupa sahibi oldu. Çerkezköy'ü en iyi şekilde temsil ettiklerini ifade eden başarılı sporcu ve Çerkezköy Motosiklet İhtisas Spor Kulübü Başkanı Mehmet Okuyan, “Her yıl düzenlenen bu organizasyonun Çerkezköy Belediyesi tarafından da organize edilmesini temenni ediyoruz” dedi.

2. ve 3. Çerkezköy'den
20 Ağustos 2014 Çarşamba 07:00

 
GÜZELAY İKİNCİ, OKUYAN ÜÇÜNCÜ OLDU
Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun her yıl Hayrabolu’da Ayçiçek festivali ile beraber düzenlediği Motokros Türkiye Şampiyonasında bu yılda Çerkezköy’lü sporcular konuşuldu. Şampiyonada Çerkezköy’ü temsil eden Çerkezköy Motosiklet İhtisas Spor Kulübü Başkanı Mehmet Okuyan yaklaşık 30 sporcunun yarıştığı yarışta üçüncülük derecesi elde ederken, Çerkezköy Motosiklet İhtisas Spor Kulübü Başkanı Yardımcısı Gökhan Güzelay ise ikinci olarak  kupa sahibi oldu.
 
PİST ARAYIŞIMIZ SÜRÜYOR
Türkiye Motokros şampiyonasında üçüncülük elde eden ve Çerkezköy’ü gururla temsil eden Mehmet Okuyan hedeflerinin Çerkezköy’e motokros pisti kazandırmak olduğunu söyleyerek, “Bu şampiyona Hayrabolu Belediyesi ve Türkiye Motosiklet Federasyonun düzenlediği bir organizasyon aynı organizasyonu Çerkezköy Belediyesinden de bekliyoruz. Şuan içinde pist arayışımız ve bu yöndeki çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu.
 
AYDIN KAFALI'YA TEŞEKKÜR ETTİ
Okuyan yarışma süresince kendisine teknik ve tecrübe anlamında destek veren eski sporcu Aydın Kafalı’ya da teşekkür ederek, “Kendisinin tecrübesinden ve teknik bilgilerinden fazlasıyla yararlandık. O sıcak havada bizimle beraber kendiside ter döktü ona da ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.