200 kiloyken tüp mide ameliyatı oldu

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Onur Kesler, 200 kilogram ağırlığındaki bir hastayı, gerçekleştirdiği tüp mide operasyonu ile sağlığına kavuşturdu

200 kiloyken tüp mide ameliyatı oldu
05 Mayıs 2016 Perşembe 16:10

 İRMET’E BAŞVURDU

Kilolarından şikayetçi olduğu için Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi’ne başvuran 32 yaşında ve 200 kilogram ağırlığında olan Nuri Baydar isimli hasta, hastanenin Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Onur Kesler tarafından tüp mide ameliyatı gerçekleştirilerek sağlığına kavuştu.

OPERASYON YAKLAŞIK 2 SAAT SÜRDÜ

Gerekli tetkiklerin yapılmasının ardından hastanın yaklaşık 2 saat süren bir tüp mide operasyonu geçirdiğini belirten Op. Dr. Onur Kesler, “Hasta uzun yıllar diyet yapmasına rağmen arzu ettiği kiloya gelemeyince tedavi için hastanemize geldi. Bizde gerekli tetkiklerin ardından hastamıza tüp mide ameliyatı gerçekleştirdi. Mevcut mide tüp şeklinde getirilirken, açlık hissi salgılayan grelin salgısı da bu ameliyatla beraber az salgılanmış olacak. Hepsinin toplamında hasta daha az şekilde açlık hissedecek. Ameliyatın ardından 1 gün yoğun bakım ünitesinde kontrol altına aldık ve daha sonra hastamızı kontrolümüz altında taburcu ettik.” ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Geçirdiği operasyonun ardından başta Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Onur Kesler olmak üzere tüm hastane çalışanlarına teşekkürlerini ileten Nuri Baydar, sağlığına yeninden kavuştuğu için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.