2017’nin son KOSGEB Girişimcilik Kursu tamamlandı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi için İŞKUR ile 2017 yılı Şubat başında imzaladığı protokol ile başlatılan on adet eğitimin sonuncusu da geçtiğimiz hafta gerçekleştirildi

2017’nin son KOSGEB Girişimcilik Kursu tamamlandı
18 Aralık 2017 Pazartesi 15:27

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi için İŞKUR ile 2017 yılı Şubat başında imzaladığı protokol ile başlatılan on adet eğitimin sonuncusu da gerçekleştirildi. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan 2017 yılı ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminin sonuncusu 11-14 Aralık tarihleri arasında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda gerçekleştirildi ve 25 girişimci Girişimcilik Sertifikası almaya hak kazandı.
KOZUVA: “GİRİŞİMCİMİZE GÜVENİYORUZ”
Girişimcilik eğitimlerinin tamamlanmasıyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva girişimcileri tebrik ederek kendilerine güvendiğini ifade etti.
 ÇTSO OLARAK BÜYÜK GAYRET GÖSTERDİK
Kozuva yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti: “Bugün ülkemizde istihdamın ve girişimciliğin önemi hiçbir zamanda olmadığı kadar önem taşıyor ve bu anlamda devletimiz girişimcilerimize ve iş dünyamıza yepyeni imkânlar ve fırsatlar sunuyor. Çok şükür Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizler de ülkemizin bu hassasiyetine eş olarak bir yıl boyunca girişimcilerimizin sayısını artırmak ve istihdama katkı sağlamak için büyük gayret gösterdik. İŞKUR ile yaptığımız protokol çerçevesinde bir yıl içinde on defa girişimcilik eğitimi düzenleyip iş dünyasına yeni girişimciler kazandırmanın sevinç ve huzurunu yaşadık. Devletimiz de şu anda girişimcilerimize sadece istihdamda değil, finansmanda ve girdi maliyetlerinin azaltılmasında da pek çok reformla destek olma kararı aldı ki bu da çok sevindirici bir gelişmedir.”
İŞ KURMA BAŞARISI VE CESARETİ
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, KOSGEB Girişimcilik Eğitimleriyle amaçlarının hem ülkemizde girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak hem de planlı programlı ve ne istediğini bilen kendi işini kurma başarısı ve cesaretini elde edebilen özgüven sahibi kimselerle güçlü bir ekosistem oluşturmak olduğuna da dikkat çekti.
KOSGEB DESTEKLİ KREDİ ALINIYOR
KOSGEB Girişimcilik Eğitim programlarıyla girişimcilere iş kurma konusunda cesaret ve motivasyon ile birlikte teknik olarak da iş kurma sürecini anlamaları ve kendilerinin bu süreçte alacağı rolün ve sorumluluğun farkında olmasını sağlanıyor. Bununla birlikte geleceğe dönük iş planı hazırlayabilecek bilgi ve beceriyi kazandırılıyor.  Uygulamalı girişimcilik eğitimlerini başarıyla tamamlayıp sertifikalarını alan girişimciler de KOSGEB destekli olarak 50 bin liraya kadar hibe alma şansını yakaladıkları gibi yatırımlarını büyütmek ve geliştirmek için de iki yıl geri ödemesiz olmak üzere 100 bin liraya kadar daha talepte bulunabiliyor.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
oktay aydın - 6 yıl önce
sakın koskepe bulaşmayın batarsınız