2018’de 689 nikah akdi ​

Kapaklı Belediyesi’nde 2018 yılının son nikah akdi gerçekleşti. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın kıydığı nikahla, 2018 yılı nikah işlemleri sona ermiş oldu

2018’de 689 nikah akdi ​
31 Aralık 2018 Pazartesi 11:08

SON NİKAH ESİN – ABDULLAH ÇİFTİNİN
Gerçekleşen nikah töreninde Esin Kumaşoğlu ve Abdullah Özarslan evlilik yolunda ilk adımlarını attı. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın kıydığı nikah; Kapaklı Belediyesi’nde 2018 yılında gerçekleşen son nikah akdi oldu.

ŞAHİTLİKLERİ MURAT KOÇAK VE DUDU DEMİR YAPTI
Kapaklı Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleşen nikah törenine Esin – Abdullah çiftinin akraba ve yakın çevresi katılım gösterdi. Çiftin nikah şahitliklerini Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ve Dudu Demir yaptı.

2018’DE 689 NİKAH KIYDIK
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, nikah akdi gerçekleşen çifte evlilik cüzdanlarını teslim ettikten sonra yapmış olduğu açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bugün kıydığımız nikahla 2018 yılının son nikah akdini gerçekleştirmiş olduk. Bu nikahla birlikte 2018 yılı içerisinde toplam 689 çiftimizin nikah akdini gerçekleştirmiş olduk. Yeni çiftimiz özelinde, bu yıl nikah akdini gerçekleştirdiğimiz tüm çiftlerimize mutluluklar diliyorum.”dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.