2020 kötü başladı daha kötü bitti

Ekonomik krizin gölgesinde girdiğimiz 2020 yılı, bütün dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla daha da kendini hissettirir hale geldi. Esnaf ve emekçi halk kitlelerinin iyice zorlandığı 2020 yılının etkilerinin 2021 yılında da devam edeceği beklentisi insanları karamsarlığa sürüklüyor.

2020 kötü başladı daha kötü bitti
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
31 Aralık 2020 Perşembe 11:45

2020 yılının son günlerinde Kovid -19 salgınına karşı geliştirilen aşı umut olurken, ekonominin geleceği, belirsizliğini korumaya devam ediyor.
UMUTLAR 2021’DE
İlçemizde de, ağır ekonomik kriz ve salgından kaynaklanan sorun ve kısıtlamalar,  esnaf ve emekçinin belini bükerken,  2021 yılında korona virüse karşı geliştirilen aşı ile sosyal hayatın yine eski günlerine dönmesi, esnaf ve dar gelirli için umut vadeden bir yıl olması bölge insanının temennisi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.