2020 Yılında 661 Nikah Kıyıldı

Kapaklı Belediyesi Evlendirme Memurluğunda 2020 yılında 14’ü yabancı olmak üzere 661 çift kıyılan nikâhla hayatlarını birleştirdi.

2020 Yılında 661 Nikah Kıyıldı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
14 Ocak 2021 Perşembe 17:23


Zaman zaman nikah törenlerine katılarak çiftlerin nikahlarını da kıyan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Tüm nikahların hayırlı uğurlu olmasını ve ömür boyu mutluluklar getirmesini diliyorum.” dedi.
Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi’nde hizmetlerini sürdüren Kapaklı Belediyesi Evlendirme Memurluğu verilerine göre 2020 yılında 14’ü yabancı olmak üzere 661 nikah işlemi gerçekleştirildi.
Nikah işlemleri, koronavirüs salgını nedeniyle sosyal mesafe, temizlik ve hijyen koşulları dikkate alınarak kısıtlı sayıda kişiyle gerçekleştirildi.
“ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR GETİRMESİNİ DİLİYORUM”
Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Belediyemiz içerisinde hizmet veren nikah salonumuzu geçtiğimiz aylarda Atatürk Kültür Merkezimize taşıdık. Böylelikle salonumuz daha ferah ve yeni görünümüyle yeni mutluluklara ev sahipliği yapıyor. Evlendirme Memurluğumuz nikah işlemleri için başvuran çiftlerin gerekli evrakları teslim etmelerinin ardından kısa süre içerisinde nikah işlemlerini gerçekleştiriyor. Nikah işlemleri, koronavirüs salgını nedeniyle sosyal mesafe, temizlik ve hijyen koşulları dikkate alınarak kısıtlı sayıda kişiyle gerçekleştiriliyor. Zaman zaman çiftlerimizin bu mutlu günlerinde yanlarında olarak nikahlarını da kıyıyorum. Tüm nikahların hayırlı uğurlu olmasını ve ömür boyu mutluluklar getirmesini diliyorum.” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.