2020 YKS BAŞARI TABLOSUNU AÇIKLADI

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi 2020 YKS’de başarılı olan öğrencilerin hangi okullara yerleştiğini açıkladı

2020 YKS BAŞARI TABLOSUNU AÇIKLADI
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
26 Eylül 2020 Cumartesi 11:40

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmi  Akman 2020 YKS’de başarılı olarak  üniversiteye yerleşen kursiyer öğrenciler  hakkında yazılı bir açıklada bulundu
Akman açıklamasında şunları söyledi: “Bildiğiniz üzere kurumumuz eğitimde önemli bir hizmeti daha üstlenmiş, üniversiteye hazırlanan önceden mezun ,açık öğretime devam eden ya da yeni mezun gençlerimize üniversiteye hazırlık kursları vermektedir. 5 yıldır sürdürdüğümüz bu hizmet her geçen yıl katılım ve yerleştirme başarısını artırarak  devam etmektedir.Ücretsiz olarak verdiğimiz kursların öğrenci başarısını geleneksel hale getirdiğimiz bu gurur tablosunu  bu yıl da Çerkezköy halkıyla paylaşmak  istedik.
2019-2020 yılı DYK kurslarımıza 21 sınıf açıldı 345 kursiyer kurslarımıza devam etmiş.
Rehberlik hizmetleri ile birlikte sınav sonunda, Tercih danışmanlığı da verilerek,  102 kursiyerimiz 4 yıllık  Fakültelere,  80 kursiyerimiz 2 yıllık Yüksekokullara yerleşmiştir .
2020-2021 Eğitim öğretim yılına yüz yüze 13 kurs 192 öğrenci ile pandemi  dönemi  kurallarına  uyarak başlamıştır.
Kurumumuzun tüm çalışmalarına verdiğiniz destekten dolayı da ayrıca yerel basına teşekkür eder iyi çalışmalar dileriz.”
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.